välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

är flamingo hotade?

Postad av : Jan-Olof Stoor

Flamingo är en så vanlig syn på djurparker runt om i landet att det verkar som att dessa fåglar inte möjligen kunde vara utrotningshotade. Men är vilda flamingo nummer släppa runt om i världen och vissa anser dem hotade

Typer

Det finns sex olika arter av flamingos. De andinska, Västindien (eller amerikanska), chilenska, James, större och mindre flamingor innefattar allt som flamingon arter.

Status

Per 202C alla flamingos men den mindre visas som hotade eller på minst en bevarande lista, inklusive de listor som offentliggjorts av konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES ) och Internationella unionen för skydd av natur och naturtillgångar (IUCN) /World Conservation Union.

intervall

Flamingos leva i hela Sydamerika, inklusive Anderna, Västindien och Afrika, med några också bor i Indien, södra Europa och södra och sydvästra Asien.

Hot

Det främsta hotet som flamingos möter är gifter och föroreningar i vatten, i allmänhet genom avrinning från fabriker, som snabbt kan döda stora mängder av fåglar. Utöver detta är intrång på deras livsmiljö det stora hotet.

Lösning

För att alla flamingo arter fortsätta att existera, är den mest effektiva lösningen för att säkerställa att flamingo livsmiljöer bevaras och stränga mot föroreningar riktlinjer efterlevs inom dessa områden.

    
    Copyright ©2011