välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad polig bör du använda en blå fågel hus?

Postad av : Jeanette Morales

Bluebirds är sparsmakad om var de bor, och du bör vara sparsmakad och om vilken typ av stolpen du använder för att montera sina hus. Skydda din Bluebird hus till rätt typ av stolpe kommer att hjälpa till att hålla Bluebirds säker från tvättbjörnar, katter, ormar och andra rovdjur. Den bästa typen av pol till användning är en smidig metallrör

Material

Rovdjur som tvättbjörnar kan klättra i träd, stängselstolpar,. trästolpar eller PVC-rör. Den nordamerikanska Bluebird Society rekommenderar montera din Bluebird hus på en förzinkad elektriska isolerrör röret eller ett vanligt metallrör. Fett eller vax stången från marken till ca 6 inches från toppen med en icke-torkning fordonsindustrin fett eller carnuba vax. Du kan också lägga en välvd rovdjur vakt i stolpen ca 6 inches under fågelholk.

Specifikationer

Använd en 8-fot lång slät metallrör. En 3/4-inch kanal pipa är perfekt, men alla tunga metallrör som är rost-fri kommer att fungera. Placera röret 2 fötter i marken, så att du har en 6-foot höjd för din fågelholk. Även Bluebirds kommer att bo i hus så nära som 3 meter från marken, är du ökar risken att rovdjur kan nå huset om du placerar dem som låg.

Montering

Det finns flera sätt att montera din Bluebird hus på stången. En metod innefattar borrning 5/16-tums hål i röret och fågelholk, sedan använda 1/4-tums bultar för att fästa huset till polen. Du kan också använda slangklämmor eller elektriska ledningar galgar.

Tips

För att spara pengar, leta efter skrot rör på bilskrotar, järnaffärer och butiker metall. Innan du placera röret i marken, använda en tung hammare platta till slutet av röret. Denna försiktighetsåtgärd kommer att hålla stången vrider sig runt. Om du inte kan hitta en metall stolpe, använd en trä post, men se till att linda lite metall runt inlägg om en och en halv fot under fågelholk. Fett eller vax metallen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org