välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en hängande fågelbad

Postad av : Valon Istrefi

En hängande fågelbad är en unik design element som ger en intressant någon trädgård och ger en vattentäkt för vilda fåglar. En hängande fågelbad är ett bra val för små trädgårdar och varv som besöks av katter. En hängande fågelbad kan lätt göras med ett par artiklar och en liten investering i tid

Du behöver:.
Plast blomkruka dropp fat
. Blommor tråd.
Avbitartång.
Nåltång.
Borrmaskin och borr (1 /16 tum).
Fin sand papper.


1.
Rengör fågelbad fatet. Skölj fat med vatten och tvål innan du använder. Skölj väl och låt lufttorka.
2.
Borra hål i fågelbad fatet. Använd borr och borra tre jämnt fördelade hål runt kanten på fatet. Använd sandpapper för att lätt sand runt hålen för att ta bort alla vassa kanter eller grader.
3.
Klipp och fäst tråden. Använda avbitare, skära tre st blommor tråd till en längd av 36 inches sedan in varje bit till en borrade hål i fatet. Använd nåltång att böja och vrida varje bit tråd runt sig själv. Samla tre stycken på toppen och vrid ihop dem cirka 16 till 18 inches över fatet. Loop den tvinnade tråd på sig själv för att skapa en hängare slinga.
4.
Häng fågelbad i din trädgård eller trädgård med hjälp av en växt hängare knutna till ett inlägg eller en herde krok. Fyll fågelbad med vatten sedan kontrollera och fylla på det ofta.

Tips och varningar


  • Denna typ av hängande fågelbad kan också användas för en matare. Helt enkelt borra hål i fatet för att möjliggöra dränering.
  • Använd en herde krok som är lång nog att hålla besöka fåglar utom räckhåll för roaming katter.
    
    Copyright © 2011 give2all.org