välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Guam bruna träd orm fakta

Postad av : Charlotte Wannberg

Det bruna träd ormen är introducerade, främmande arter som introducerades i Stilla ön Guam på 1940-talet eller 1950-talet. Brown träd ormar, enligt den amerikanska djur och växter hälsoinspektion, är bakre FÖRSEDD MED HUGGTÄNDER och milt giftiga. Dessa ormar har i hög grad påverkat den ekologiska balansen i Guam och dess mänskliga befolkningen

Historia

Hawaii Institutionen för mark och naturresurser tyder på att bruna trädet ormar infördes på Guam någon gång efter andra världskriget , troligen från Salomonöarna, som tillsammans med Papua Nya Guinea och norra Australien, är dess naturliga livsmiljö. Sedan dess har befolkningen i bruna träd ormar exploderade, vilket leder till utrotning av nio av öns 12 inhemska arter skogsfågel och hälften av dess ödla arter.

Identifiering

Brown träd ormar är lång och smal, med vuxna som mäter mer än 10 meter i längd på ön Guam. I deras naturliga miljö, ormar bruna träd vanligtvis är mellan 3 och 6 meter. Denna skillnad i längd är på grund av större mängder mat på Guam, enligt US Geological Survey.

Färgningen i bruna träd ormen på Guam är en mestadels solid ljusbrun eller olivolja, som ibland bryts upp av mörkare fläckar.

Diet

Brown träd ormar tacka för sin expansion främst till flexibilitet på deras kost. Brown träd ormar är opportunistiska rovdjur och kommer att förbruka fåglar, små däggdjur, ödlor, ägg och grodor. Brown träd ormar har varit kända för att äta små hundar och katter, samt ibland rensning från skräp.

Habitat

Personen livsmiljö bruna träd ormen omfattar skogar, gräsmarker och savanner. Normalt är nattaktiva bruna träd ormar hittades nära grottor och outcroppings kalksten. />
I Guam, har dessa ormar är anpassade till olika livsmiljöer. Mänskliga bostäder och byggnader, gårdar fjäderfä och andra skogar är hem för den bruna träd ormen också. US Geological Survey rapporter orm befolkningstäthet på upp till 13, 000 ormar per kvadratkilometer i vissa områden i Guam.

Effekter

Effekterna av den bruna träd ormen på Guam har monumental. Inte bara har de flesta inhemska fågel-och djurarter ödla utrotats, men ormarna har orsakat skador på den mänskliga invånarna på ön också. Hawaii Institutionen för mark och naturtillgångar sägs att var tredje dag i genomsnitt har Guam ett strömavbrott orsakade av ormar passerar kraftledningar.

giftet från den bruna träd ormen är mild och kräver en längre bit för att vara effektiva. Av denna anledning är vuxna inte anses vara utsatta för risk för skada från en brun träd ormbett. Men spädbarn ibland biten av en orm och måste söka omedelbar medicinsk behandling, men inga dödsfall har rapporterats.

    Previous:nothing
    Next:florida lera orm information
    
    Copyright © 2011 give2all.org