välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

beskrivning av solenergi

Postad av : Valon Istrefi

När de flesta människor tänker på solenergi, tror de på elproducerande solpaneler och misstag andra former av solenergi för solpanelerna celler. Det finns faktiskt många sätt att tillvarata energin från solen

solceller

Solenergi celler fungerar med hjälp av solceller effekt, eller egendom av visst material att avge elektroner när den träffas av elektromagnetisk energi, inklusive solljus. Dessa celler att framställa elektricitet.

Solar Towers

Solenergi torn arbete genom att använda speglar för att koncentrera solljuset och värma ett värmekraftverk. Detta är ytterligare ett sätt att generera elektricitet.

Sol varmvattenberedare

Dessa använder inte solceller, utan panelerna solljus samlare som direkt värma vatten som lagras i en isolerad tank. Detta är en ersättning för el eller gas för uppvärmning vatten.

Lysrör

Solar lysrör är en modern twist på takfönstret, samla in, fokusera och ibland styra ljus för belysning inne i en byggnad.

Solköken

En möjlig ersättare för cookout grillen, eller tillägg till matlagning i allmänhet för den särskilda verkligen är sol spis och ugn sol.

    
    Copyright © 2011 give2all.org