välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man berättar skillnader mellan kråkor och korpar

Postad av : Jeanette Morales

Har du någonsin sett en fågel som är helt svart och undrade om det var en kråka eller en korp? Det finns skillnader. Här är hur jag ska säga skillnaden mellan en kråka och en Raven
1.
Titta på deras storlek. En kråka (Corvus brachyrhynchos) är 17 till 21 inches. A Crow's vingspann är 33 till 39 inches. A Crow väger 11,15 till 21,89 gram. En korp (Corvus Corax) är 22 till 27 inches. En korp väger 24,32 till 57,36 gram. En Ravens spännvidd är 46 inches. Korpen är större än en kråka.
2.
Lyssna på deras ljud. A Crow gör en "kraxa" ljud och en Raven gör en djup "kväka" eller en hes "rronk" ljud.
3.
Titta på deras utseende. En korp har en större lagförslag och en lurvig hals. En korp proposition är mer parallellt, samtidigt som en kråka proposition har en nedåtgående kurva. Raven vingar formas annorlunda än en kråka vingar (längre primärvalen).
4.
Titta på deras flykt. En korp kan göra kullerbyttor när den flyger. A Crow inte.
5.
Titta på deras beteende. En korp är en gatsopare. Det följer rovdjur att livnära sig på matrester. Det är också patruller på vägarna. En Crow vallfoder främst från marken och plockar med strö.

Tips och varningar


  • Lyssna på deras ljud först för ett snabbt sätt att avgöra skillnaden. En amerikansk Crow gör det välbekanta ljudet av "kraxa CAW". The Raven's sound är en djupare "kraxande" ljud.
    Previous:nothing
    Next:hur ekorre bevis fågelbord
    
    Copyright © 2011 give2all.org