välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man dödar marken termiter

Postad av : Valon Istrefi

Ground termiter, även känd som underjordiska termiter, trä ätare och orsaka mer skada än deras motpart, torr ved termiter. Ground termiter skapa tunnlar under jord som kan vara upp till 100 meter från den stora kolonin, vilket är en anledning är det svårt att döda dem. Dessutom släppte de ut en kemisk lukt som drar andra termiter till dem och till sin koloni på ett snabbt sätt. Ground termiter är enorma skadedjur och kan äta upp till 15 kg. av trä per vecka. Det tillkommer dig att lära dig att döda dessa bråk insekter.

Du behöver:
Kemisk termit gift killerTermite bete


1
Behandla hemmet eller struktur med en kemisk barriär. . . En populär kemikalie Premiss-Imidacloprid 21,4 procent. Tillämpa den på marken runt din struktur, enligt instruktionerna på förpackningen.
2.
Använd ett bete gift. Placera betet på marken runt din struktur. Den termiter äter betet och även bära den tillbaka till kolonin, där giftet kommer att sprida sig, döda termiter.
3.
åtgärda eventuella problem i din struktur som kan ge grund termiter att komma in, såsom stiftelse sprickor, sluter tätt rör eller återhållande vägg kopplingar. Om termiter inte kan skriva in din struktur, kommer de att dö av brist på mat.
4.
Bli av med fukt källan. Om du bor i ett torrt område, men har en läckande rör eller taket, är chansen stor att, genom att fastställa läckan du kommer att kunna döda termiter, som mark termiter gör torkar och dör snabbt om de lämnas utan vatten källa.
5.
Gräv upp sina bon och tunnlar i marken. Ground termiter kommer att dö om de utsätts för luft ett tag. Även gräva upp och störa deras tunnlar kommer att döda några av termiter, kommer det förmodligen inte bli av med dem för gott, dock. Det bästa sättet att bli av med dem permanent är att anställa en skadedjursbekämpare.

Tips och varningar


  • Se till att det du dödar verkligen marken termiter. Leta efter deras vertikala gyttja tunnlar längs grundmurar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org