välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en telepati test

Postad av : Charlotte Wannberg

Om du är nyfiken på sinnets makt och du tror att du har några telepatiska färdigheter, här är ett test kan du försöka med en vän för att se hur telepatisk du egentligen är

Du behöver:.
En nära vän .
Bra dröm minns.


1.
Gissa kort har varit standard trick för att testa ut telepati, men jag provade ett experiment som utfördes (under mer kontrollerade former än mig) på Maimonides Medical Center i Brooklyn, New York under 1960-talet. År sedan jag försökte min egen version med en vän som gav fantastiska resultat. Eftersom det kräver ingen förberedelse, kan du prova detta också.
2.
Du behöver en vän som du känner att du är ansluten med. I mitt fall var det en nära vän som hyrde ett rum av mig så vi var fysiskt i närheten. Teoretiskt bör avståndet ingen roll.
3.
Person som har god dröm minns (det var jag) är "sendee" medan den andra personen (min vän) skickar. Före sänggåendet, koncentrat avsändaren hårt på en bild av något slag, helst något som framkallar en känslomässig reaktion. Mottagaren går helt enkelt att sova tänka på vad bilderna skulle kunna gå igenom avsändarens sinne. På morgonen skriver på luren hans eller hennes drömmar.
4.
I mitt fall skrev jag ner tre drömmar. I ett jag stod i en vind med mitt hår blåser tillbaka som jag tittade längtansfullt över en stenmur i ett långt fält. Det var natten. I den andra drömmen jag satt på bonade golv spela barndom spel i knektar. Uttagen var glittrande och tindrande och jag hade på en lång klänning som höll får i min väg. Den tredje drömmen hade att göra med bokstäver i gult, blått och grönt.

(Förstår min rumskompis höll hennes dörr låst så jag aldrig in i hennes rum. Vi tillbringade tid tillsammans i gemensamma utrymmen som vardagsrum eller kök. Jag såg aldrig träffar hon höll i sitt rum. )
5.
del av resultaten.
6.
Hon var ganska chockad som hon visade mig bokomslaget som hade bilden av hennes "skicka". Det var en bok om trollkarlen Merlin (något ironiskt med tanke på hela idén om magi och telepati!). Omslaget var gjorda i blått, grönt och svart med gul text. Bilden var en gammal Merlin står bakom ett träbord (ej sten) staketet och stirrade utåt med ett vemodigt uttryck. Hans långa hår blåste tillbaka som var hans böljande klänning och cape. Himlen var mörk och fläckig med Jack-liknande stjärnor.
7.
Jag kommer aldrig att glömma den erfarenheten. Om jag hade varit cynisk om möjligheten att tanken kommunikation-oavsett förklaring-mitt sinne var permanent öppnas från den dagen. Jag vet ingen annan som har försökt detta telepati test, men om du skulle vilja ge det ett försök, jag vill gärna veta om det fungerar för någon annan! Det är helt säkert på alla möjliga sätt.
8.
För mer information om telepati, tester och historia, kolla länken nedan under Resurser.

    Previous:nothing
    Next:hur man kan samla insekter
    
    Copyright © 2011 give2all.org