välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör pengar med svarta valnötter

Postad av : P-O Lennartsson

Din ärkefiende, de gröna bollarna som faller på din bil eller hus varje höst. De som faktiskt är valnötter och har en potential att vara ett sätt att tjäna pengar

Du behöver:. .
Tillstånd
Truck.
Väskor eller hinkar.
Tid.


1.
Hitta ett par svarta valnötsträd, om du inte vet vad dessa sedan gå till en Fälthandbok för att identifiera träd och slå upp blad. Eller du kan leta efter den stora gröna bollarna som kommer en dag bli valnötter.
2.
Få tillstånd att samla in dessa valnötter om träden inte finns på din mark. Ibland markägare se dessa träd som en olägenhet slags grund av valnötter och kan vara glad att du tar bort dem.
3.
Hitta en plats som accepterar huvuddelen svart valnötter. En butik som har en Hüller eller varje enskild person som gör det, ringa runt eller fråga. Detta kommer att bli din huvudsakliga köpa valnötter. Du kan själv få ett Hüller och sälja dem själv också.
4.
När dess fall och den gröna skrov omfattas valnötter börjar sjunka gå ut med en lastbil och din hinkar /väskor och samlar in dem. Strunta i grönt skrov, kommer dessa senare tas bort och kasseras. Så fort du har samlat en anständig belastning gå och sälja dem. Vanligtvis säljs av pundet efter att de skalats.

    
    Copyright © 2011 give2all.org