välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan samla insekter

Postad av : Stefan Svensson

Intresserad av insekter? Eller vill du bara en konstig hobby att hänga på väggen? Samla in och montering insekter kan vara mycket givande och producera vackra resultat. Heres hur

Du behöver:
En Killing Jar
. Net.
Burkar.
Box.
Skum.
Insekt samla stift.
Reanimation burk.
Wing spridare.
Insekt stift.
Etiketter.


1.
Först samla dina fältutrustning. En netto, burkar och dödandet burken bör vara tillräckligt för en preliminär expedition.
2.
Gå till din webbplats (efter att du har behörighet några statliga parker kommer inte att tillåta dig att samla insekter) och börjar gå runt. Börja söka efter intressanta insekter i buskar, under stenar etc. etc. Var noggrann med svidande dem!
3.
Sätt din insekt i din döda burk. För att kontrollera att den är helt död (ingen zombie insekter) lämna den där för en dag eller så. Men inte mycket längre än så eller kommer det att bli spröd.
4.
Ta insekt tillbaka till din favorit paketnålning webbplats. Ta en PIN-kod och klistra in den genom det övre högra hörnet av bröstkorgen (mellersta delen) av insekten. De tar detta och klistra in den i skummet du har valt för basen.
5.
etikett Slutligen insekten (när du identifiera det). Också etikett som samlade det och där du hämtade den. Sen fira, har din första insekt låsts fast?

Tips och varningar


  • Killing burkar är ganska små knippen av problem. Om du inte känner dig bekväm släpa runt ett gift sedan sätta ditt exemplar i separata burkar. Ta sedan insekter och lägg dem i frys för en dag.
    Previous:nothing
    Next:hur man gör pengar med svarta valnötter
    
    Copyright © 2011 give2all.org