välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man köper en stjärna på himlen

Postad av : Magnus Ekblad

Så du bestämt att du vill köpa en stjärna på himlen. Kanske det är för dig själv, någon du älskar, eller ens din son eller dotter. Vem mottagaren gör en stjärna en underbar gåva. Läs vidare om hur man köper en stjärna på himlen

Du behöver:.
Internet
Dator.
Pengar.


1.
Det första du bör verkligen är att du faktiskt inte köper en stjärna. Du betalar en bit av en papper som säger att du gjorde men den enda posten av det namn du väljer kommer att med bolaget. Oavsett, att köpa en stjärna är fortfarande en underbar gåva. Det är nästan ett minnesmärke.
2.
Besök http://www. nameastar. com/Det är det första företaget som sålde stjärnor. Paket börjar så lågt som $ 49,95 plus frakt för den standard paket som inkluderar "den exakta Himmelska adress stjärna på himlen, namnet på den stjärnbild som din stjärna finns det namn du ger din stjärna, den personliga meddelande eller Tribute du skriver, det datum då du väljer att fira, din från linjer och /eller underskrift, som vi kan antingen skriva ut eller lämna tomt för att ni lämnar underteckna. "
3.
Http://www. starregistry. com/catalog/dspProduct. cfm?prod=ssdoll Denna webbplats ger dig möjlighet att köpa två presenter till dina barn för bara 15. Köp ett uppstoppat djur (det finns många val) och ditt barn kommer också att kunna namnge en stjärna. Det gör för en bedårande och gosiga sällskapsdjur samt en stjärna att lysa upp sin fantasi och utveckla en kärlek till astronomi.
4.
Http://www. thestarnetwork. com/index . html Denna webbplats kan du köpa stjärna, så här andra. Men är fördelen med att köpa från denna webbplats som en del av intäkterna går till välgörenhet. "The Star Foundation Network är den enda stjärnor får sina namn företag som donerar upp till 25% av dess totala intäkterna till förmån välgörenhet. " Återigen, två gåvor för en.

Tips och varningar


  • En stjärna gör en utmärkt present till bröllop, för att fira en graviditet, födsel, eller årsdag.
    Previous:nothing
    Next:hur man gör en telepati test
    
    Copyright © 2011 give2all.org