välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

skäl att återvinna

Postad av : Magnus Ekblad

"Live grön", "spara energi", "rädda miljön", "skydda djurlivet" och "förhindra den globala uppvärmningen" är alla klyschor i dagens värld. En faktor som spelar en viktig roll i jordens framtid ligger i vår förmåga att hitta ytterligare möjligheter att använda återvinning för att bevara våra naturresurser

Miljö

Återvinning främjar grönt levande genom att minska mängden av avfall begravd i deponier. Varor tillverkade av återvunnet material skapar mindre vattendrag, och använda återvunnet objekt som ett sätt att tillverka andra objekt förbrukar mindre energi.

Wildlife

Skörden virke från skogar och tropiska områden skadestånd och förstör naturliga livsmiljöer och skärmtak. Dessa livsmiljöer förutsättningar för jakt, skydd mot rovdjur, häckande plattformar och områden för djurlivet att höja sina ungar.

Naturresurser

Genom att återvinna material som kan återanvändas, inverkan på naturresurser, såsom vatten, timmer, naturliga livsmiljöer och mark, har minskat.

Klimat

Den globala uppvärmningen är ett bekymmer för miljön. Genom att återvinna så är möjligt, minska mängden ohälsosamma försummelser av växthusgaser i atmosfären är möjligt.

Fördelar

Uppmuntra återvinningsprogram kan leda till fler företag och arbetstillfällen och färre deponier. Företag som är beroende råvaror som genom återvinning tillgodose efterfrågan på nya varor och produkter, vilket hjälper ekonomin

    Previous:nothing
    Next:hur du gör din egen kompass
    
    Copyright © 2011 give2all.org