välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör planet konsistens på styrofoam bollar

Postad av : P-O Lennartsson

En gemensam skolprojekt för barn är att göra en modell av solsystemet. Dessa modeller kan antingen vara enkel eller avancerad design.

Om du hjälper ditt barn och du bestämmer att du skulle vilja ta några extra steg för att ge henne planeter en realistisk textur, det finns några sätt För att åstadkomma detta

Du behöver:.
Murbruk av ParisSpackling compoundGessoStyrofoam bollar


1
Täck frigolit planeter med gips. . . Gips är ett pulver som finns att köpa i hantverk butiker i små påsar. Den rekommenderade vatten /gips-kvoten är två delar gips till en del vatten.

Placera vattnet i en gammal skål och tillsätt försiktigt i gips till vattnet. Blanda tills det byggts. Med en gammal sked eller en färg pinne, lägger gips till Styrofoam planeter som önskat att lägga textur.

Låt gips torka helt över natten och sedan måla som önskat.
2.
Täck frigolit planeter med akryl spackling förening. Spackling förening kan köpas hemma centrum eller järnaffärer (vanligtvis i färgen avdelning).

Applicera spacklade till Styrofoam planeter med fingrarna som önskat att lägga textur.

Låt spackling föreningen helt torr och sedan måla som önskat.
3.
Täck frigolit planeter med en vattenbaserad gesso. Gesso kan köpas i en konst-eller färghandel och används vanligen för att förbereda en duk yta före målning.

Applicera gesso med pensel och låt torka helt. Du kan behöva tillämpa mer än en päls. Om mer än ett lager tillämpas, slipa ytan mellan tillämpar lager gesso.

tips och varningar


  • Efter texturering enligt önskemål, måla frigolit planeter med vattenbaserade akrylfärger.
    
    Copyright © 2011 give2all.org