välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man håller en seans u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e kalla andan

Postad av : Charlotte Wannberg

Kalla Anden

Beginning

1. Börja med att instämma händer med de människor på båda sidor av dig och blunda.

2. Beroende på din religiösa övertygelse, kan du (eller medium) vill säga en kort åkallan eller gudomlig välsignelse innan du går vidare, i fall att.

3. Då mediet bör leda alla i en djup andningsövning genom att instruera dem att andas in långsamt genom näsan. . och långsamt ut genom munnen, samtidigt som man försöker hålla sina sinnen tomt. Målet är att få alla lugn, bekväm och kontakten med sina sinnen.

4. Efter ett par minuter av detta, bör på medellång be alla att säga dessa ord tillsammans: "Vår älskade [namn på anden], ber vi dig att kommunicera med oss och flytta bland oss. " Upprepa sjunga tills det finns ett svar.

5. Ett svar kan ta formen av en plötslig minskning i rumstemperatur, en liten värk i det område som orsakade andan död (till exempel om den avlidne dog av en hjärtattack, kanske seans deltagarna upplever en subtil smärta i deras bröst) eller en rappande ljud.

6. Om det efter en stund, det finns inget svar, kan mediet lägga till sjunga: "Om du är med oss, [namn på anden], vänligen rap en gång. "

Middle

7. Efter att ha fått bekräftelse på att man faktiskt chatta med de döda (inte skrika, eller så kan du skrämma bort Nana!) Se till att det verkligen är Nana man pratar med genom att inrätta en "one rap=ja, två rappar=inget "system och frågar henne ja-eller-nej-frågor bara hon skulle veta svaren på. Om du upptäcker att det faktiskt inte Nana som du talar till, inte panik-ande fortfarande kan vara en vänlig och hjälpsam (men förvirrad) en. Reda på vilken typ av spöke du har på dina händer och gå därifrån.

8. Om andan ger dig läskig svar ("När kommer jag dö?". . . "Idag!") Eller börjar knacka möbler över och kasta vaser tvärs över rummet, snabbt berätta det att gå i frid, sedan bryta cirkeln av händer , släcka ljusen och slå på belysningen.

9. Annars fortsätter att be ja-eller-nej-frågor. Fråga inte mer än en fråga åt gången, och aldrig retas anda, om du inte verkligen vill en irriterad spöke för att hemsöka ditt hus för evigt. Av någon anledning, sprit är oftast mycket känsliga och tar inte skämt väldigt bra, så spara dina lekfull resårstickning för de levande.

10. Om seans går bra (deltagare är inte svimma, är det medium huvud inte snurrar 360 grader och spöket verkar lycklig att prata), kan mediet bjuda spöket i hennes kropp att svara på frågor mer fullständigt .

11. Om du av någon anledning, saker börjar gå över styr och mediet verkar inte kunna hantera det (leta efter spastiska rörelser, du behöver inte vänta tills gröna gunk börjar spyr ur mediets mun att besluta att han kan inte hantera det), har en utsedd ERSÄTTARE. Kommando deltagaren att snabbt berätta anden gå i frid, sedan bryta cirkeln av händer, släcka ljusen och slå på belysningen.

End

12. När du är klar med alla dina frågor, avsluta seans med att tacka anden för sin tid och säga till den att gå i fred. Om du inte tacka anden, kan det kännas miffed genom din brist på seder och vägrar att komma när du försöker ringa igen i framtiden. Ännu värre kan det berätta alla sina kompisar om dina olyckliga uppväxt, och ingen spöke kommer att vilja besöka er. Och om du inte berätta anden att gå, kan det se det som en inbjudan att stanna en stund, då vi skulle rekommendera för dig att flytta-". Goodbye" så se till att du får i den Då bryta cirkeln, släcka ljusen och slå på belysningen. Titta runt bordet och se till att alla deltagare är vid fullt medvetande.

13. Spela in händelserna i seans omedelbart (på papper om du inte redan tejpa det). Låt varje deltagare skriva ner hennes synpunkt. Om du planerar att hålla seanser regelbundet, kommer en seans logg hjälper dig att komma ihåg alla de små detaljer om vad inträffade under varje möte. Du kommer bli förvånad över hur drömlika upplevelsen känns efter att du har en god natts sömn och vakna upp med solen rasar i ansiktet. Loggen kommer att tjäna som bevis inte bara att du lyckats att prata med ett spöke, men att flera andra personer var där för att bevittna den.

    
    Copyright © 2011 give2all.org