välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man håller en seans u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e omvärdera situationen om seansen inte fungerar direkt

Postad av : Stefan Svensson

åter bedöma situationen om Seance Fungerar inte Genast

Om det visar sig att du har följt alla dessa steg men kunde inte få ett spöke att besöka, kan det bero på någon i din seans gruppen inte riktigt tror på spöken, innerst inne. Som meditation och chanting var på gång, han var medvetet tänker "Wow, detta är läskigt", men undermedvetet, tänkte han, "Ja, just det. " Du kan lösa problemet med att putsa ett starkt ljus i varje människas ansikte och förhör henne obarmhärtigt, eller så kan du bara försöka hålla seans med olika kombinationer av människor för att rensa bort det pseudo-troende.

andra förklaringar till varför din seans misslyckats kapitalt kan vara att din grupp var för otålig att få ett svar, eller kanske det var helt enkelt inte i korten. Allt är möjligt i detta osäkra affärer. Men människor har funnit att hålla en seans är något som blir enklare med lite övning, så ge den en ny chans eller två innan du avslutar på idén och bli normal.

Och det är mer än du behöver att veta om att kalla de döda. Lycka till med din seans, och kom ihåg. . gå inte in i ljuset.

    Previous:nothing
    Next:hur man vaska guld
    
    Copyright © 2011 give2all.org