välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man vaska guld

Postad av : P-O Lennartsson

Guldpriset har hoppat upp en hel del under det senaste året eller så. Vissa människor kanske tror vårt guld leverans utplånades på 1800-talet av den gamla tiden gruvarbetarna, men inte sant. Om du någonsin undrat hur man vaska guld Här är några enkla steg att följa

Du behöver:. .
Ditt födelsedatum


1
Köp en guld Pan

Jag plockade min första guld panorera uppåt på lokal utomhus butik för runt fem dollar för ett par år sedan. Jag rekommenderar den svarta färgen bara för att guld är mycket lätt att se med en svart bakgrund, om grönt eller blått är enda alternativet, gå för det. Också köpa en plast guld panorera över metall. Varför? Ingen rost . . . . också billiga att ersätta om du bär du panorerar ut.
2.
Smuts i Pan

öva först! Enklaste sättet att öva guldvaskning är att få en del bly (som skott fiske split) och lägga den i din panna, och kasta lite skit där. Jag använde en plaskdamm för att få en teknik i min bakgård. Skaka din panna först, runt en 30 graders vinkel, med läppen vänd ner mot vattnet (Heavy metal sjunker till botten varje gång med tillräckligt skakningar) och sedan doppa den i vattnet och låt ljuset smutsen svävar iväg på den 30 graders vinkel. Fortsätt att göra detta om och om igen förrän du kommer ner till en nypa smuts. När du är nere på den nypa virvla att nypa ut och du bör se din split shots!
3.
Använda pincett

Ta en pincett för att ta de mindre grejer. Du kan köpa kit online som följer med pannan, oftast lite övning smuts, och en pincett för ganska billigt. Håll alla dina guld i en liten glasflaska och kontanter den när du kommer dit!

Tips och varningar


  • Kom ihåg praxis kommer att göra panorering andra natur när du är ute i skogen
  • Prova leda knep, när du kommer till den grad att inte förlora någon bly. . . Du är redo
  • inte få en hjärtattack första gången du hittar färg i pannan!
    Previous:nothing
    Next:hur man gör fågelmat för matare
    
    Copyright © 2011 give2all.org