välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man håller en seans u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e prep deltagarna

Postad av : Magnus Ekblad

Prep deltagarna

När alla dina gäster anlänt och avvecklas (de har slut på det sista av dina goda glass, har gått på toaletten och börjar att gnälla, "Vad, o Freaky One?"), säte dem bekvämt runt bordet. Här är vad man ska göra härnäst:

1. Välj ett medium. Om du inte vill vara det medium (som är den person som utför seans), har någon som har varit på seans eller är särskilt i samklang med sin sjätte sinnet göra jobbet.

2. När ett medium är etablerad, låt honom leda gruppen. En seans bör hållas på ett ordnat sätt, utan slumpmässiga deltagare skrek ut: "När kommer jag gifta mig?" så fort andan kommer. Kontrollera att detta är klart för alla innan du fortsätter.

3. Bestäm hur du ringer över från andra sidan. Det är en bra idé att välja en ande i förväg, så att du åtminstone vet vem du arbetar med (som din älskvärda gamla Nana, i motsats till en yxmördare). Det är också en bra idé att välja någon som nyligen har gått bort-andar som bott på andra sidan i mer än ett par decennier tenderar att inte vill bli störd, och kan bli arga om de är.

4. Ladda ljus. Har deltagarna hålla varje ljus i sina händer och visualisera sin symboliska makt utgår från det. Till exempel, om du håller i ett vitt ljus, bild delar av fredlig rök curling upp från det. Varje ljus bör överföras till och tas ut av varje deltagare innan de tänds och återvände till mitten av bordet.

Nu bör all musik vara avstängd, bör andra bullriga distraktioner elimineras, och alla ska vara inriktade på uppgiften.

    
    Copyright © 2011 give2all.org