välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du gör din egen Glow Sticks

Postad av : Valon Istrefi

Glow Sticks är roliga prydnadssaker som barnen älskar särskilt under Halloween när de går bus eller godis. Men skenet pinnar kan användas för olika ändamål och tillsätt lite extra roligt att någon part eller en händelse. Gör din egen vilja spara pengar och gör att du kan skapa dina egna färger eller sätta goopy lösningen i någon plastbehållare du väljer

Du behöver:. .
Handskar
Plastbehållare.
Plaströr med lock.
Mätglas.
Plast eller glas omrörningsanordning.
25 ml natriumhydroxid (lut).
50 gram socker.
5 ml väteperoxid.
Karamellfärg (valfritt).


1.
Clear ett arbete där du kan blanda farliga kemikalier. Du kanske vill fastställa plast för att täcka ditt arbete yta. Få ut alla dina varor och lägg dem på din arbetsplats. Sätt en på ett par arbetshandskar som är något tjock men du kan fortfarande fast grepp saker. Om du har långa ärmar på, rulla upp dem så att materialet inte sloka och komma i vägen.
2.
Mät upp 25 ml natriumhydroxid (lut) i en graderad cylinder . Se till att du inte spiller detta. Om det droppar eller rinner ut från behållaren, torka upp med hushållspapper och kasta dem i en papperskorg. Häll i en ren plastdunk.
3.
Åtgärd 5 ml väteperoxid i den graderade cylindern. Häll detta i plastförpackningen också. Mät sedan upp 50 gram socker. Placera denna i plastförpackningen också. Rör om lösningen med ett plast eller glas för omrörning. Rör tills lösningen är väl blandad och har en grön lyster till det.
4.
Om du vill ändra färg, lägga till en droppe eller två av karamellfärg vid denna tid och rör om ordentligt. Häll över lösningen i tunna plastförpackningar. Placera lock på genast och se till att locken är säkra.
5.
Ställ i frysen tills du är redo att använda dem. Ta sedan ut dem, låter dem tina och skaka för att få din pinnar till glöd.

Tips och varningar


  • Använd karamellfärg för att skapa färgade Glow SticksAnvänd skyddsglasögonOm du tror att du kan stänka lösningen när du häller
  • Blanda inte med vatten eller låta kemikalier i närheten av vatten eftersom det kommer att bli mycket varmVar noga med att inte spilla kemikalier som de kan bränna dig
    Previous:nothing
    Next:identifiera fjärilar
    
    Copyright © 2011 give2all.org