välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bevarar filialer våren vide att njuta av hela året

Postad av : Magnus Ekblad

Vanligtvis när man ser Willows i blom i slutet av februari eller början av mars, är det ett säkert tecken på att våren är på väg. Willow träd finns oftast i våtmarker i östra USA De grenar av dessa växter bevara fint och fungerar bra med torkade blomsterarrangemang. Därför kan du hålla våren i åtanke under hela året genom att följa stegen nedan som visar hur man bevarar de grenar av dessa förebud om våren

Du behöver:. .
Pilgrenar
Sax eller sekatör.
Kallt vatten.
String.
Svalt och torrt.


1.
På vårvintern, vanligen februari eller mars, klipp pilgrenar när hängen på växterna nå en önskvärd nivå, eller när knopparna under den bruna mössor är nästan redo att spränga.
2.
När du har klippt den önskade grenar, placera ändarna på nämnda filialer i kallt vatten i cirka fem dagar.

3.
Efter ändarna av grenarna har hamnat för ovanstående tid, samla och bunta ihop grenar i grupper om 5.
4.
Nästa hänga varje bunt i en plats som är sval och torr, såsom ett skjul utanför eller garderob. Se till att ingen fukt kommer till grupper av grenarna på denna punkt. Denna del i bevarandet bör ta cirka två veckor.
5.
Efter två veckor är du redo att visa din pilgrenar. Ta försiktigt bort den bruna mössor skärmning knopparna och dina grenar kommer att vara redo att ordna. De bör pågå under flera år.

Tips och varningar


  • En enkel bevarandet för pilgrenar bara innebär styckning önskad grenarna och placera dem i en vas utan vatten . Om du vill behålla integriteten av grenarna under en längre tid, det är mer komplicerat ovan är att föredra.
  • Kom ihåg, det är viktigt att hänga dig filialer i en sval, torr plats där de kommer att helt opåverkade av några klimatförändringar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org