välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man överlever en skällande hund

Postad av : Camilla Näslund

Det finns ingen lag i detta land hindrar dig från att döda din hund humant. Ibland, när din hund skäller i timmar i sträck och du inte vet vad de ska göra, denna tanke fladdrar genom huvudet.

Men du dödar inte hunden, och du inte överge hunden. Och eftersom du inte måste du räkna ut vad man ska göra istället. Hur du överlever, när hunden inte kommer att hålla tyst ????
1.
Det finns ett antal kragar på marknaden som du kan använda för att avskräcka skälla. Vissa människor inte vill använda en chock krage för detta ändamål, men en Citronella krage är human, säker, inte smärtsamt, och mest det kommer att göra är avskräcka hunden från att skälla, eftersom den avger en obehaglig lukt. Detta är inte ett dåligt alternativ till chock hals och är lätt erhållas genom din veterinär, eller användas på eBay eller Craig's List.
2.
Du kan ta din hund till veterinären och fråga att ha honom tystad. Det finns en operation som kommer att göra en nedskärning eller två i barken rutan och göra din hund barkless. Den goda nyheten är att din hund inte kommer att veta att han är barkless. Han kommer att fortsätta skälla vansinnigt, men du kommer inte höra det på det sätt du gör innan operation. Det kommer inte att vara helt tyst. Den nya bark kommer att vara tyst, men kommer att finnas kvar ändå.
3.
Du kan ta medicin. Du kan drog dig med de senaste sinne bedövande hopkok din psykiater kan erbjuda. Hunden kommer fortfarande att vara skällande, men du kommer inte vård.
4.
Du kan ägna minst 12 timmar om dagen för att din hund. Du kan köra miles med honom vid din sida kan du spela frisbee, kasta pinnar i vattnet så han kan hämta dem, gå andjakt. Poängen är att hålla din hund sysselsatt så att han inte har tid att skälla.

Efter allt detta, om han skäller, åtminstone du kommer att bli så trött, kan du sova hela buller .

    Previous:nothing
    Next:Hur vet din verkliga astrologi tecken
    
    Copyright © 2011 give2all.org