välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger ett segelflygplan att bära ett ägg

Postad av : P-O Lennartsson

Bygga ett segelflygplan att göra ett ägg är en klassisk fysik klass aktivitet. Du kan köpa kit som hjälper dig i byggandet av en mängd olika flygande, ägg-bär-enheter, men i slutändan det mest roliga och lärande, är att vara hade genom att starta från scratch. Detta projekt kan ta lite tid när du kommer till testfasen, men du kommer lära dig mycket om segelflyg och hur du förbättrar din bil för att säkert transportera dina ägg i processen

Du behöver:.
3 fot lång u00BD tums dymling spö.
Kraftig kartong.
Razor eller en kniv.
Lim och häftstiften.
En bågfil.
Silvertejp.
1 ägg.


1.
Klipp vingar, en bakre hiss och en svans ur kartong. Klipp ut 3 tum bred och 3 meter långa vingar av din kartong. Klipp ut 3 tum bred och 1 fot långa bakre hiss. Klipp ut en svans som är 3 inches bred med 6 inches tall.
2.
Montera svansen på segelflygplan. I ena änden av ditt plan, skär ett vertikalt snitt 3 inches djup och centrerad i pluggen. Detta kommer att vara fäste för din svans. Lägg lim i skåran och tryck din svans in i den, färg på botten och sticker upp 5 u00BD inches ovan.
3.
Fast i hissen, vilket kommer att hålla din plan i luften när den lanseras. På undersidan av svansen på den ungefärliga mitten av bakre hiss, lim och please hissen på.
4.
Fäst vingarna på plats. Vid ungefärliga 12 tum märket på toppen av pluggen, lim och tack på toppen vingen. Låt både vingar och stjärt låt torka över natten.
5.
Wing-varp dina vingar. För att få lyft av dessa vingar, kommer de att behöva wing-skev, vilket är det ursprungliga sättet att få lyfta ur vingar som bröderna Wright gjorde. Så, på baksidan slutet av både främre och bakre vingar, böja ner bakkanter med tummen spik som av hur djupt.
6.
Testa ditt plan. Flyg planet och se hur det glider. För att få mer lyft från vingarna och hissar, hålla böja ner dem så att i slutändan planet flyter på luften. Detta kommer att ta tid, flyg upprepa och tålamod.
7.
Vävtejp ett ägg i mitten av kroppen, direkt ovanpå vingarna. Vikten sitter nu på den perfekta punkten för vinge lyfta, så med flera mer övning flygningar under vilken du varp vingarna nedåt ännu mer, ska du uppnå perfekt ägg som transporterar segelflygplan ställning. Vid denna punkt, kasta och fånga den segelflygplan kan vara bäst för att testa eftersom vikten av ägget, tills vingarna är skev nog kan skicka segelflygplan på en brant näsa dyk som kan bryta dina ägg.

tips och varningar


  • Om din segelflygplan är för en tävling i skolan, kanske du också vill dekorera den när du har uppnått en flygtid som uppfyller dina krav .
  • Ät inte ägg när du har använt den för provning, eftersom det kan ha varit ur kylskåpet alldeles för länge.
    Previous:nothing
    Next:Fakta om granit
    
    Copyright © 2011 give2all.org