välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använda kikare

Postad av : Charlotte Wannberg

Från fågelskådning att närvara vid operan, kikare hjälpa människor njuta av sin hobby mer ingående. Kikare förstora avlägsna objekt, men kommer bara att gynna dig om du använder dem på rätt sätt. Bekanta dig med instruktionerna som följer med din kikare för att kunna använda dem på effektivast möjliga sätt
1.
Sätt kikare runt halsen. Bär halsremmen ger dig möjlighet att använda båda händerna när du använder kikaren
2
Justera fat kikaren --- varje sida du tittar in. . -- bredden på ditt ansikte. Generellt sett är allt du behöver göra flytta fat närmare varandra eller längre ifrån varandra som man håller kikaren upp till dina ögon. Om du har justerat kikare korrekt bör du inte se en svart "kant" när du tittar genom okularen.
3.
Leta i fokus hjul, oftast i mitten av två tunnor av kikare. Vrid hjulet långsamt när du tittar på ett speciellt föremål i fjärran att få bästa fokus för ögonen.
4.
Finjustera tittar ännu mer om du har en dioptri fokus mekanism på din kikare. Inte alla kikare har detta fokus element, som hjälper kompensera för skillnaden i en syn att du kan uppleva i dina ögon. Det dioptriskärpeinställningar hjulet är vanligtvis på den högra fat.
5.
Håll båda ögonen öppna när du ser ditt mål objekt. Du kan behöva ändra inriktning från gång till gång.
6.
Rengör din kikare efter att ha använt dem. En mjuk, fuktig trasa är tillräckligt för att kroppen av kikaren. Behandlat papper som används för att rengöra kameror och glasögon är säkert för att torka av linserna. Förvara kikare i sin väska när du inte använder dem.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en fossil hemma
    
    Copyright © 2011 give2all.org