välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fakta om cottontail kaniner

Postad av : Jonathan Nyberg

Vissa människor tror att de är söta, andra anser att de olägenheter. Cottontail kaniner finns överallt varelser finns i skog, mark, gårdar och bakgårdar. Det finns 16 arter av detta däggdjur, inklusive östra cottontail, öknen cottontail och New England cottontail. De är tjock djur, med stora och starka bakbenen, långa öron och en fluffig svans som ser ut som en bomullstuss

Fur

Cottontail kaniner har en lång, grov päls som kan vara brun, rödbrun, gråbruna eller svart, med vit päls under och på svansen.

Storlek

Vuxna väger vanligen mellan 1 till 3 pund. och är 14 till 19 inches lång.

matpreferenser

På sommaren cottontail kaniner äter gräs, blommor och örter, tillsammans med trädgård och gård grödor som bönor och sallad. På vintern tugga de på bark, kvistar och knoppar. Dessa äter preferenser förklara varför många människor anser cottontail kaniner som skadedjur.

letade i resterna Vanor

Cottontail kaniner foder i allmänhet för mat på natten och vara dold i penseln under dagtid. Ibland kan ses i den tidiga morgonen och i skymningen, eller ute på stan under molniga dagar.

Movement

Dessa kaniner brukar röra sig i korta humle, men de kan köras i hastigheter upp till 18 mph under en kort avstånd, zig-zagging att lämna en förvirrande spår för rovdjur. Cottontail kaniner är också bra simmare.

    Previous:nothing
    Next:läsa nonie bromsok
    
    Copyright © 2011 give2all.org