välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en PVC tält

Postad av : Valon Istrefi

Komma tillbaka till naturen är en andlig resa för vissa. Vissa människor spenderar tid i naturen för studien och några för skojs skull. Oavsett anledning till ditt "komma bort från allt" du behöver ett skydd av något slag när i det vilda. Ett tält är ett bra val för en tillfällig vildmark skydd. Tält kan vara stora eller små, men de flesta är ganska dyra. Här är en billig, lätt-transportabla, gör-det-själv-tält

Du behöver:.
Plast tarp (10 "x 10") 12 Tält stakes3 stycken PVC-rör (2 "x 10") 2 PVC 3 -vägs 90-graders vinkel joints1 PVC krage gemensamt (rät vinkel) Hacka sawTape measurePencil2 delar av 1 /4 "Rope (5 'lång).


1.
Använd din bågfil att skära alla 3 av dina längder PVC-rör i hälften, vilket ger dig sex bitar som är fem meter långa. Nu tältet är klar för transport och montering.
2.
Rulla och separera dina pjäser när du kommer till din lägerplats. Bifoga tre av dina fem meters längder på en 3-vägs vinkel gemensamma. För att göra detta, tryck ned längden på röret i gemensamma och tryck rakt in i fogen till sittande. Fäst de senaste tre längder till övriga 3-vägs vinkel gemensamt. Anslut dessa två församlingar med din raka krage gemensamt.
3.
Sprid din presenning över den färdiga ramen. Säkra tarp till marken med tält insatser. Skjut spel genom tätning hålet i tarp och tryck i marken ordentligt. Knyt ett rep till tarp genomföringen i övre hörnet av bilden, gör en ögla i andra änden av repet, sträcka ut den tight, och fäst den till marken med ett tält spel. Upprepa denna procedur i andra änden.
4.
Att ta isär, helt enkelt ta bort tältet insatser, rulla ihop tarp och dra isär PVC från lederna.

tips och varningar


  • Verktyg som hacksaws kan vara farliga. Var försiktig när du använder några verktyg. Alltid vara medvetna om det område du tänker lägret och dess risker. Lågt liggande mark kan vara känsliga för översvämningar vilket kan leda till förlust av liv eller egendom.
    
    Copyright © 2011 give2all.org