välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör fågelmat för matare

Postad av : Jeanette Morales

Enligt Hummingbird Society, socker-vatten matare är inte skräpmat för kolibrier. Dessa matare försörjning behövs energi för flygning. En kolibri vingar slå mer än 50 gånger per sekund. De är populära fåglar och en favorit hos entusiaster bakgård natur. Kolibrier inte kräver dyra, beredda, matare nektar, som de fullgör sina proteinbehov genom att konsumera små insekter. Det är acceptabelt och lätt att göra fågelmat för din feeder

Du behöver:. .
Vatten
Vitt socker.
Pot.
Dosmått.


1.
Ta med vatten till en rullande koka. Låt vattnet svalna helt innan blanda socker i, du behöver en del socker till fyra delar vatten. Blanda inte sockret i hett vatten, eftersom det kommer att förvandlas till sirap, som kolibrier inte kan äta. Använd inte destillerat vatten.
Kolibrier tycks föredra sockerrör socker över sockerbetor, så använd vanligt, vitt socker. Blanda socker och vatten helt. Låt det svalna.
2.
Fyll mataren med blandningen. Förvara oanvända delar av fågelmat i kylen i upp till en vecka.
3.
Håll ett öga på din feeder för att säkerställa att livsmedel inte blir grumlig. Hummingbird matvarorna håller sig fräscha i mataren i cirka 4 dagar. Rengör alltid mataren ordentligt innan påfyllning, och aldrig toppen på mataren mellan rengöringar. Kolibrier kommer att förlita sig på din feeder, så håll det fylls med färsk mat.

Tips och varningar


  • Rengör din feeder regelbundet med en ättika lösning och skölj noga . Det är inte nödvändigt att färga fågelmat rött för att locka fåglar.
  • Använd inte honung istället för socker, eftersom detta kan vara dödligt för kolibrier. Byt socker vatten var 3 till 4 dagar, eller om sockret vattnet blir grumligt, för att undvika mögel som växer i mataren.
    Previous:nothing
    Next:typer av gräs som används för hö
    
    Copyright © 2011 give2all.org