välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av gräs som används för hö

Postad av : Ulf Friberg

Hay refererar till djurfoder tillverkat av gräs och baljväxter som har skördats, torkas och lagras för senare bruk. Människor foder vanligen hö till betande djur som kor och hästar när det inte finns tillräckligt betesmark som under vintern, eller när djur ägnar all sin tid i en lada. Många typer av betesmark kan användas för hö och hö ofta är en blandning av olika typer av gräs och baljväxter

Baljväxter

Alfalfa och klöver är baljväxter ofta ingår med gräs för hö. Alfalfa är den ledande höskörd i de flesta av USA.

Brome Grass

Brome gräs är allmänt används för hö, särskilt i Mellanvästern och Pacific Northwest. Brome gräs ofta blandas med timotej och alfalfa, särskilt när de används för hästar.

Svingel

svingel är en populär typ av gräs som används för hö. Det är en enkel att odla, långlivade växter som trivs i svalt väder.

Orchard Grass

hundäxing gör en söt hö som djur verkligen gillar, särskilt när det blandas med en liten andel av lusern.

Rajgräs

Rajgräs odlas för ensilage samt hö. Ett högt proteininnehåll och välsmakande gräs, gör den utmärkt hö för nötkreatur och hästar.

Vetegräs

vetegräs är en typ av gräs som används för hö från Northern Great Plains genom östra Washington. Eftersom det växer väl med begränsad vattenomsättning, är vetegräs mycket viktigt i torra områden.

    Previous:nothing
    Next:Hur man använder en reflektor teleskopet
    
    Copyright © 2011 give2all.org