välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar ett Ohio träd Buckeye frukt

Postad av : Magnus Ekblad

Ohio Buckeye (Aeseulus octandra) är tillståndet träd Ohio och växer ofta i skogen skiktet i västra delen av staten. I naturen når trädet sällan en höjd av 40 meter, men om den planteras på friland kan det växa till att bli 60 meter hög och 30 meter bred. Trädet är uppkallad efter den ovanliga frukt som sägs likna ögat på en manlig rådjur. Även oätliga, frukterna öppna när de faller till marken och är ofta placerade transporteras i fickorna för lycka

Du behöver:.
Notebook (för pressning blad).
Penna.

identifieringsuppgifterna funktioner


1.
Titta på bladen för att se om de är enkla eller sammansatta. För att göra detta måste du först hitta den plats där den mjuka bladstjälken ansluter till Woody gren och sedan se efter om det bladstjälken stöder ett enda blad eller många broschyrer.
2.
Kontrollera se om sammansatta blad är motsatta eller suppleant. Alla Buckeyes har sammansatta blad med motsatt fastsättningspunkterna vedartade kvisten.
3.
Välj ett sammansatt blad från trädet och exempel är det nära. Det första du kommer att märka är om bladskaftets bas är svullet eller inte. Bladskaftets är fästpunkten i centrala stjälk om den förening blad. Om det är svullet så har du en hästkastanj och inte en sann Buckeye.
4.
Titta på arrangemang av broschyrer inom det sammansatta blad och notera antalet blad och formen på arrangemanget. Ohio Buckeye har fem broschyrer arrangerade i en HANDFORMIG sätt. Om du sprider fingrarna på handen så långt ifrån varandra som möjligt, så har du en ungefärlig uppfattning vad en HANDFORMIG arrangemang är det.

Fruit


1.
Plocka upp frukten av Buckeye och observera skalet på frukten när det faller till marken i september. Ohio Buckeyes släppa vanligen före bladen ändrar färg och skalet är brun till guldfärgade med några korta ryggar sticker ut från skalet.
2.
Öppna skalet och räkna antalet av frön. Ohio Buckeye har vanligtvis en.
3.
Observera Buckeye att se till att valnöt färgen täcker det mesta av utsädet, medan den så kallade ögat eller mittcirkeln blir gul tan i färg.

tips och varningar


  • Eftersom det finns många arter av Buckeye träd som växer i Nordamerika, måste du titta på både blad och skalat frukt för att göra en positiv identifiering.
  • hästkastanjer, även hemma i Kina, är allmänt planteras i Norra America. They lätt kännetecknas av sin taggiga skal och broschyrer som kommer i grupper om 7 eller 9.
  • Den gula Buckeye, som växer närmare den Smoky Mountains, är närmast amerikanska förhållande till Ohio Buckeye. Det kan särskiljas genom släta skal på hösten frukt och längre ståndare i vårblommorna.
  • Bli inte en sammansatt blad blandas upp med andra typer av ledighet, t. ex. enkel-eller whorled. Substansen blad består av många broschyrer som är kopplade till Woody träd vid ett tillfälle.
  • Buckeyes är inte ätliga och kan vara skadliga för djur.
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org