välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

livsmiljön för uttrar

Postad av : Stefan Svensson

Utter, som är medlemmar i vessla familjen, finns på alla kontinenter i världen utom Australien och Antarktis, enligt Sea World hemsida. I Nordamerika kan två typer av utter finns-floden utter och havsutter. Även om dessa två arter av utter båda är hemma i vattnet, de har två mycket olika habitat

Geografi

Floden utterns livsmiljö i Nordamerika intervall under större delen av Alaska, med undantag för de nordligaste delarna, över större delen av Kanada, nordvästra USA, Deep South, de stora sjöarna, genom New England och längs mitten av Atlanten kustnära slätten.



havsutter nordamerikanska livsmiljö längs kustvatten i Stilla havet, från södra Kalifornien, norrut till Alaska.

Sötvatten Versus Saltvatten

Medan floden utterns livsmiljö är sötvatten, är havsutter ett marint däggdjur. Flod utter kommer att bo i floder, sjöar och dammar i skog, med denna typ av utter kan längre utökade transporter på land. Lämnar dock havsutter sällan vattnet, flytande offshore där den drar nytta av livsmedel, såsom abalone och musslor, enligt "National Audubon Society Field Guide till däggdjur. "Havsuttrar gillar att vara där omfattande sängar i ett tång-liknande anläggning, kallad kelp, existerar. De kommer också att söka grunda med steniga bottnar.

River Otter Dens

floden Otter bor i en lya att det oftast gräver i en flod bank. Sommartid har den en ingång ovanför vattenytan, medan på vintern, är ingången under vattenytan. gropen omfattar som regel en huvudsaklig boets område, som eventuellt har ett glest gräs, pinnar, vass eller annan växtlighet foder det. flod utter kommer ofta lever i nära samarbete med bäver, med hjälp av dammar som bävrarna skapar med sin dammar som dess hem och använda övergivna bäver loger som sin egen.

havsuttrar och Kelp

havsutter associering kelp bäddar inom dess livsmiljö beror till största delen sitt behov av skydd från rovdjur. Den havsutter kommer titta på hot, såsom späckhuggare och hajar. Om det fläckar en av dessa våldtäktsmän, kommer det att gå in i tjocka kelp att undgå upptäckt. Den havsutter kommer också att drapera en lång bit av kelp över sin kropp när flytande på rygg och äta. Den kelp fungerar som en tjuder, hålla havsutter på samma plats som den har sin måltid.

Storlek

Beroende på hur gammal en flod utter är, dess kön och den mängd mat som man kan hitta, denna typ av utter kan variera över en 50 mil område längs en flod eller ström under ett år. Å andra sidan, stannar havsutter inom ett mer etablerat område, med mycket få är mer än sex tiondelar av en mil till en mil utanför strandlinjen.

    Previous:nothing
    Next:kosten för oarfish
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org