välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan locka kaniner till din birdfeeder

Postad av : Stefan Svensson

När du vill locka kaniner till din birdfeeder du vill ha i åtanke att den mängd mat som du anger för dina kaniner är vanligtvis den kaninerna du kommer att locka. Använd livsmedel som kaniner som så att du inte locka till sig andra oönskade vilda djur såsom tvättbjörnar. Du måste även skugga och vatten för din kaniner. Rödklöver och groblad är viktiga val av mat för resident kaniner som du kan plantera vid foten av din birdfeeder

Du behöver:.
Rödklöver frön eller plantor.
Groblad frön eller plantor.
Markbaserade fågel vattenbad.
Borsta lugg.
Slangen.


1.
Inköp rödklöver frön eller plantor tillsammans med groblad frön eller plantor från din plantskola butik. Du kan också plocka vilda rödklöver (med rötter) från en äng och överföra den till din trädgård.
2.
Rake matjord på din gräsmatta för att skapa markkontakt för utsädet. Lätt vatten din matjord med en slang.
3.
Blanda 2 till 8 gram av rödklöver frön eller frön groblad med lika delar av sågspån. Eftersom fröna är så små detta kommer att bidra med en enhetlig distribution och stöd att behålla fukt. Alternativ till sågspån är kattsand eller sand. Strö hand över det område som du vill odla rödklöver eller groblad. Det kommer att ta ungefär sex veckor för dina växter att växa.
4.
Installera en grund badvattnet fågeln eftersom detta kommer att leverera en vatten källa för ditt kaniner.
5 .
Samla en liten hög med grenar från en närliggande fält eller skog. Ordna dem i en liten hög för att skapa skugga och täckning för kaniner, eftersom de inte vill mata direkt i det fria.

tips och varningar


  • Du kan också lägga bladgrönsaker eller halm i närheten av din birdfeeder för kanin mat. Om du inte har ett fågelbad du kan även använda en vatten skålen.
    Previous:nothing
    Next:djur information om tigrar
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org