välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

tropisk fågel information

Postad av : Jonathan Nyberg

Fåglar har anpassats för att passa deras miljöer och bli framgångsrika i sina näringskedjorna. Utvecklingen av flygningen har gjort fåglar att bli invånare i alla sju kontinenter. Särskilda anpassningar har gjorts så att fåglarna lever tropiska miljöer

Tropical habitatdirektivet

fågelarter måste hålla en konstant kroppstemperatur mellan 105. 8 och 110,3 Fahrenheit under ordnade att fungera normalt. Mindre fåglar tenderar att förlora kroppsvärme snabbare än de större. Detta drag indikeras av den höga koncentrationen av små fåglar i tropiska miljöer. Mindre fåglar måste också äta mer än sina större motparter, vilket gör deras livsmiljöer av de tropiska skogarna logisk.

Tropical flygande fåglar

Fåglar som har utvecklats till att bli flygförmåga är en del av en grupp känd som strutsfåglar. Dessa fåglar har istället utvecklat andra sätt att undgå rovdjur som kamouflage eller ökad storlek och hastighet. Sådana fåglar ingår strutsar, rheas, emuer, cassowaries, kiwi och tinamous. Forskare teoretiserar att den första flygande fåglar utvecklades på avlägsna tropiska öar och ett resultat av förträngning predation.

Beak utveckling

Tropiska fåglar har utvecklat ett brett utbud av näbb formationer för att hantera den tillgängliga näringsämnen i deras miljöer. Coastal tropiska fåglar har långa, vassa näbbar för spjutfiske, såsom darters i Sydamerika och Afrika. I östra Afrika skedstork har en näbb som representeras helt av sitt namn. Genom att svänga sin näbb genom vattnet den samlar vattenlevande insekter och småfisk. Andra tropiska fåglar har små vassa näbbar för att samla bär och små insekter.

Senses

Fåglar har utvecklats otroligt angelägen sinnen med för att bedöma sin omgivning. De samtal av tropiska fåglar är inte bara vackra, utan spelar även en giltig roll i att hålla personer nära i tät vegetation. För fåglar, är deras starkaste känsla deras synsinnet. De har färgseende, och vissa kan se en fullständig 360 intervall. Hörseln är det näst mest känsliga bemärkelse. Den minst känsliga är deras luktsinne, som vissa fåglar inte använder alls.

Avel

Bland tropiska fåglar är det vanligt att ha mer än en individ ska gå en enda bo. Denna strategi kallas kooperativ häckning och är dominerande bland fåglar i varmare klimat. De tar hand om ungarna håller längre än bland kallare klimat fåglarna. I tropiska miljöer resurser är mer rikligt, vilket gör överlevnad mer sannolikt. Det finns färre lediga platser inom befolkningen, uppmuntrande samarbetsprogram för uppfödning.

    Previous:nothing
    Next:typer av jordlager
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org