välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

olika sorter av lila hus martin fågel

Postad av : Charlotte Wannberg

Lila Martins, de enda fåglar som är beroende av människor för att bygga sina bostäder, föredrar en bostadsrätt stil miljö. Måtten av interiören, storleken på dörröppningen och höjden på huset är extremt viktigt för att locka den lila Martins. Deras hus ska vara mellan 8 meter och 18 meter från marken. De enskilda delområden ska vara 6 inches square med öppningar mellan 2 1 /4 inches och 2 1 /2 inches bred.

Condominium

bostadsrätt stil är den vanligaste lila martin fågelholk. Med sin samling av rum, det här ser design som en liten lägenhet komplex. Lägga räcken, ger en skorsten och andra dekorationer fåglarna platser att abborre och se vad som händer i deras omgivning. Denna typ av fågelholk sitter vanligtvis uppe stolpar.

Gourds

Flera kalebasser hängande tillsammans med öppningar skurna i dem ge ett bra hem för lila Martins. Plasten Gourds bör avbrytas på ett sätt som tillåter dem att sänkas för rengöring i slutet av fåglarnas parningstid

Castle

Ett slott-formad lila martin fågelholk -. Komplett med torn-ger en unik miljö för fåglarna. Liksom alla lila martin bostäder bör slott vara vit så de kommer inte bli överhettad i varmt väder. Dörrarna kan skäras i form av en välvd fönster istället för en cirkel. Liksom bostadsrätter, lila martin slott sitta på stolpar.

    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org