välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

trädgård snigel näringskedjor

Postad av : Annika Hultén

Trädgård sniglar äter och äts. Viktiga länkar i trädgården näringskedjan, de gör betydande skada gör även näringsämnen och mineraler tillgänglig för andra varelser i ekosystemet

gemensamma Trädgård Residents

Sniglar av ett brett spektrum av arter är vanliga trädgård invånare. Den europeiska bruna snigeln är en av de vanligaste. Native till Eurasien, men inte till den nya världen, har slutit ändå ekosystem runt om i världen, inklusive stora delar av USA. Denna art av snigel är särskilt känd för att ha kommit till Kalifornien som boskap av entreprenörer som syftar till att gården sin egen ätliga sniglar (det franska ordet för sniglar).

Identifiering

Sniglar är en form av skaldjur. De har ett enda skal, mer likt en snäcka än musslor, ostron eller musslor. Skalet av en europeisk brun snigel är slät och sår i en lägenhet, krusat spiral. Andra vanliga trädgård sniglar har smala, spetsiga skal spiral från en liten topp ner till en bred mun. Sniglar har inga ben och gå på en enda bred fot smörjas med slem. De bär sina ögon på höga stjälkar, ofta felaktigt kallas "horn".

Vad Sniglar Äta

Sniglar äter nästan allt och inget. Deras vanligaste föredrog mat är förhållandevis mjuk, mild vegetation. Anbud nya skott av plantor växter är särskilt gynnade, till bestörtning av trädgårdsmästare, jordbrukare och lantarbetare runtom i världen. Sniglar kommer dock äta dött kött, kompost, grov vegetation och nästan allt annat som kan konsumeras. Som asätare och äter detritus, bidrar de till att snabbt nedbrytningen av döda växtdelar. Som konstant foragers, surfa vart de än går, kan de konsumerar också element från sådana mindre beundransvärda saker som blyfärg, kadmium och gifter från bekämpningsmedel.

Vad äter sniglar

Sniglar äts av ett brett utbud av allätare och köttätande varelser. I USA, tvättbjörnar är skunkar och Possums allmänt kända att äta sniglar, liksom många fåglar. Ormar och ödlor anser dem lämpliga bytesdjur. De visas på menyn för vanliga husdjur, som fungerar som en mindre krispigt mellanmål för många katter och hundar som utvecklar en smak för dem. De är också kända som äts av människor.

Överväganden

Eftersom sniglar äter så många saker och äts av så många varelser i ekosystemet, är det viktigt att vara försiktig när man försöker styra sniglar i trädgården. Gifter som ges till sniglar kan och ofta får över på oskyldiga och önskvärt djur och kan även föras vidare till människor om vilda sniglar används i escargot recept. Lyckligtvis finns det ett brett utbud av effektiva snigel beten som inte är giftiga för de flesta fåglar och djur. De flesta använder järn för att störa sniglar mag-funktioner, vilket leder till eventuell svält och död.

    
    Copyright © 2011 give2all.org