välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ryska vildsvin i Wisconsin

Postad av : Valon Istrefi

Wisconsin välkomnar jägare som vill utrota ryska galtar (även känd som "vilda svin. ") I Wisconsin Department of Natural Resources anser ryska galtar att vara aggressiv skadedjur som förstör grödor och naturlig vegetation. Det finns statliga lagar om jakt vilda svin, först måste du veta vad du är uppe mot

Egenskaper

ryska vildsvin ser mycket som vanliga grisar. De kan vara brun, röd, vit, grå eller svart, men svart är den vanligaste färgen. De kan också vara en kombination av dessa färger. De kan väga någonstans från 70 till 550 kg. och stå högre än 3 meter när den är full växt. De har grova borst och fyra betar denna punkt upp. Betar fortsätta växa under hela deras livslängd och kan farligt vassa. Ryska galtar har länge trynen och öron spetsiga.

Behavior

ryska vildsvin har en stark känsla för lukt och bra öron men dåliga ögon. De kan köra 30 miles per timme, och att de kan simma.

I Wisconsin, kan du ser ofta ryska galtar äter vid gryning och skymning. De är inte kräsna och äter växter, smådjur och stora skadade djur. Deras stora luktsinne hjälper dem att hitta djur som begravdes under jord, detta grävande är en av de skadliga beteenden som gör dem till en pest. De gillar också att gräva ner i jord och lera för att skapa "vältrar". De vältrar sig hjälpa dem gömma sig från värmen och buggar. Dessa vältrar har hittats i länen i hela Wisconsin.

En sugga kan producera kullar med ett halvt dussin grisar, två gånger om året. Dessa grisar tenderar att gå iväg på egen hand efter ett år och kan ha en livslängd på 25 år.

Wisconsin Habitat

I Wisconsin, ryska Boars tenderar att leva i borste eller skogsarealer i närheten av gårdar. De vältrar sig beteende förstör grödor och naturlig vegetation, vältra sig längs en flod eller bäck kan försämra strandlinjen och införa parasiter i vattnet. Ryska galtar lever i närheten av gårdar kan också sprida sjukdomar till människor och djur. Wisconsin Department of Natural Resources säger att dessa svin kan sprida pseudorabies, brucellos och tuberkulos till domesticerade djur.

Jakt ryska Galtar

Under 2009 vilda svin sågs i 17 Wisconsin län. Wisconsin Department of Natural Resources låter "aggressivt bort" av vilda svin i varje rum när som helst. Markägare kan skjuta och döda vilda svin på sin egen mark utan tillstånd. Jägare som inte äger mark behöver giltig småvilt licenser och tillstånd från markägaren. Det finns ingen vilda svin säsong. Det finns ingen vilda svin bag limit

Avgiftsbelagd Hunts

I Wisconsin är det olagligt för alla att driva en viltlevande marken gris jakt eller till aktier eller främja reproduktionen av viltlevande svin . Om du betalar för en viltlevande svin jakt i Wisconsin, kan du bryta mot lagen. Rapportera någon erbjuder vilda svin jagar en avgift till Wisconsin Department of Natural Resources.

    
    Copyright © 2011 give2all.org