välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur hjälper väderkvarnar skydda vår miljö?

Postad av : Jan-Olof Stoor

Under den industriella revolutionen, började samhället starkt beroende av användningen av fossila bränslen som kol och olja att driva industriella anläggningar. Strax efter blev bilar främsta transportsättet i Amerika. Som ett resultat började jordens naturresurser att tömma. Vindkraften skonar miljön och motverkar denna obalans

förnybar energikälla

Vinden är en förnybar energikälla, vilket innebär turbiner. kan skörda vind för elproduktion vid upprepade tillfällen utan att tömma jordens naturresurser. Det är osäkert när de fossila bränslena kommer att bli utfiskade. Förnybara gillar vindkraft bevara kvarvarande fossila bränslen för reserver eller framtida användning.

Renare Energins Källa

borrning, produktion och användning av fossila bränslen har negativa effekter på miljön. Det finns möjlighet till utsläpp inom oljeborrning, som skadar haven, djurliv och kust växtliv. Produktion av fossila bränslen ger upphov giftigt avfall och när fossila bränslen brinner, är föroreningar som släpps ut i luften. Vind är en ren energikälla. Enligt US Energy Information Administration, producerar vindkraft ingen luft eller vatten föroreningar.

Nr skador på miljön

produktion av fossila bränslen också skadar miljön. Olja och kol är skördas från marken, som skadar jorden och har negativa effekter på djur och växtliv kring borrplatser. Vindkraftverk dra i vind och skörda den för el utan några skadliga effekter på miljön, säger den amerikanska Energy Information Administration

Minskning av Global Warming

Användningen av fossila bränslen skapar tre viktigaste luftföroreningarna leder till global uppvärmning. -svaveldioxid, koldioxid och kväveoxid. Enligt American Wind Energy Association, producerar USA 23 procent av världens utsläpp av koldioxid, främst beroende på landets beroende av fossila bränslen. Ersätta en del av den energi som vunnits med hjälp av fossila bränslen med förnybara energikällor som vindkraft minskar de ämnen som orsakar global uppvärmning.

Minskning av partiklar

partiklar, eller partiklar föroreningar, små partiklar släpps ut i luften i form av bränder , byggändamål eller för industriell bearbetning. Partiklar utgör en risk för människors hälsa och miljön. Vindkraft släpper partiklar oavsett i luften.

    
    Copyright © 2011 give2all.org