välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur kan jag namnge en stjärna efter någon i minnet?

Postad av : P-O Lennartsson

Ett antal tjänster erbjuder nyhet gåvor namnge en stjärna till minne av någon. Även om ingen av dessa tjänster kan tillåta dig att namnge stjärnan officiellt, som erkänts av Internationella astronomiska unionen, får du normalt en garanti för att denna tjänst inte kommer att tillåta en annan kund att namnge samma stjärna. Namnge en stjärna efter någon i minnet gör att du, och alla andra som vet om det, att titta upp mot natthimlen och hitta den stjärna som ärar en nära anhörig
1.
Navigera till webbplatsen för star-namntjänst som du vill använda. Några alternativ inkluderar International Star Registry och Star Foundation, även om många andra företag erbjuder liknande tjänster.
2.
Välj den gåva paket du vill köpa. Mest grundläggande paket kommer att innehålla ett intyg med stjärnan namn, nummer och koordinater. Deluxe star paket normalt kommer att sätta certifikatet på en plakett eller i en ram och ge stjärnkartor och andra astronomiska information som hjälper dig att hitta stjärnan på natthimlen. Vissa företag erbjuder speciella paket för att namnge en stjärna till minne av någon, så se till att hålla utkik efter dessa.
3.
Skriv namnet på stjärnan i beställningsformuläret. Var noga med att skriva in det exakt som du vill att det ska visas på intyget, med korrekt stavning och kapitalisering. Vanligtvis du använder det fullständiga namnet på den person i vars minne du namnge en stjärna, men du kan välja att kalla den något annat som var särskilt meningsfullt att denna person.
4.
Ange på beställningsformuläret att stjärnan håller på att namnges som ett minnesmärke stjärna. Detta kommer att säkerställa att certifikat och tillhörande material använda den korrekta ordalydelsen kan namnge en stjärna efter någon i åminnelse.
5.
Skriv in adressen som du vill att stjärnan intyg levereras. Detta kan vara antingen din adress eller adressen till den vän eller familjemedlem närmast den person för vilken du namnge en stjärna.
6.
Komplett betalning för star-namngivning paket genom hemsidan. Du kan riktas till en sida där du kan skriva ut ett intyg från ditt hem skrivaren använda förrän bolagets officiella intyg anländer med posten.

tips och varningar


Kom ihåg
  • att namnge en stjärna efter någon är en nyhet gåva. Stjärnan faktiska namn i officiella internationella astronomiska unionen databas kommer inte att förändras, eftersom nästan alla stjärnor identifieras officiellt enbart av ett nummer. Dessutom kan andra nyhet star-namntjänster namn på samma stjärna efter någon annan.
    
    Copyright © 2011 give2all.org