välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar röda maskar

Postad av : Jeanette Morales

Röda maskar, också känd som daggmask eller embryona, är gemensamma för alla delar av världen, exklusive öknar och Arktis. De kan växa och frodas i nästan alla typer av mark, förutsatt att tillräckliga mängder mat och vatten finns tillgängliga. Ett tunnland jord kan stödja så många som en miljon maskar. Med detta i åtanke, är det säkert att säga att hitta dem är en barnlek

Du behöver:.
Trädgård spade


1
Välj en regnig dag. . Worms tenderar att migrera till ytan jorden under fuktiga eller regniga dagar, vilket eliminerar behovet av grävning.
2.
Hitta en fuktig plats med en tung beläggning av döda eller ruttnande löv. Maskar behöver fukt för att växa, så fuktig mark ofta ger bättre resultat.
3.
Gräv försiktigt i marken, med hjälp av fingrarna eller en trädgårdsarbete spade. Det är inte nödvändigt att gräva djupt, eftersom maskar lever under de första 12 inches av marken.
4.
Flytta till en annan plats om inga maskar är närvarande, eller överväga hetsen med matresterna eller ruttnande grönsaker. Inom några dagar kommer den ruttnande maten börja locka maskar.

    
    Copyright © 2011 give2all.org