välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar svarta opaler i Nevada BLM

Postad av : P-O Lennartsson

Besökare i Nevadas opal gruvor finns i butiken för en riktig höjdare --- kanske en kontant vinst. Några av de vackraste och mest eftertraktade svarta opaler i världen finns i Humboldt County, bara blyg av Oregon gränsen. Julie Wilson, delägare i The Royal Peacock Opal Mines, förbereder nybörjare för verkligheten att upptäcka svarta opaler. Enligt Wilson tar det tålamod, uthållighet och tur för att hitta dessa fina pärlor. Alla med en äventyrlig anda hittade sig själv fångas upp i det spännande fläckar som glimt av färg i Nevada sanden.

Du behöver:
Hat
. Solskyddsmedel.
Knästående pad.
Handskar.
Rake.
Pick.
Skruvmejsel.
Hink.


1.
Pack de väsentliga delar för inandning. Vägar som leder till opal gruvorna i norra Nevada är torra och karga. En hög-clearance fordon är nödvändigt för att smidigt komma in i området. Fylla på vatten och mat. Ta ett tält om du planerar att tillbringa natten i någon av de närliggande campingplatser. Ta med myggmedel. Myggor älskar området på grund av de våtmarker som gränsar till opal gruvorna. Ett nigningssystem pad hjälper till att förhindra sår och skav.
2.
Förbered dig för Nevada sommarvärmen. Opaler är vanligtvis jagas från maj till september. Temperaturen kan lätt sväva ovanför 100-graders varumärket. Bär en hatt med en solskydd. Var noga med att lödder på massor av solkräm.
3.
Besluta om mark-bank gräver och bearbetningsavfall utgrävningar. Land-bank gräver innebär carving i sidan av Jungfru Mountains. När en sektion av banken trycks ut med en hacka av en expert, kan en gruvarbetare undersöka anrikningssand. Detta ger i allmänhet en säkrare plats utan att de eventuella riskerna med en avlägsen bank. Även bearbetningsavfall anses lättare att manövrera, finns det inget sätt att vara säker på vilken metod ger bättre pärlor.
4.
Rake eller plocka marken, beroende på din valda gräva metod. Krattor är bättre för grävning i bearbetningsavfall, medan plockar måste användas när man gräver i berget banker.
5.
Gräv ut stenarna hittar du försiktigt med en skruvmejsel. Detta kommer att förhindra brott. En delikat touch är viktigt i hanteringen av ädelstenar.
6.
Placera stenar i en hink med vatten. The Virgin Valley svarta opaler har en ovanligt hög vattenhalt, 10 till 13 procent av vikten. Dessa svarta opaler i Nevada gruvor måste torkas innan du skär grund av den höga vattenhalten. Torkningen bör vara långsam, utspritt över ett par månader.

Tips och varningar


  • Var på jakt efter vilda Burros. Precis som myggor dras till närliggande våtmarker, så är Burros. Den Nevada BLM gör en årlig round-up, men kan de djur som fortfarande finns vandring.
    
    Copyright © 2011 give2all.org