välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

gemensamma ställen att hitta kolsyreis

Postad av : Ulf Friberg

Torris är gjord av frusen koldioxid. . Säkerhetsåtgärder måste vidtas vid hantering av kolsyreis, eftersom gasformig koldioxid är giftigt för människor. Torr is kan användas för att hålla maten kall i kylar och kistor is. Torris är ganska lätt att få i USA.

Airgas kolsyreis

Airgas är ett nationellt företag med flera platser i USA. Enligt sin hemsida, säljer Airgas torr is till dagligvaruhandeln samt till andra företag i food service, livsmedel, läkemedel, och bioteknikindustrin. Airgas säljer både pellets och block av kolsyreis. Airgas erbjuder beställning och direkt leverans av kolsyreis till företagsadresser.

Airgas kolsyreis
6340 Sugarloaf Parkway, Ste. 300
Duluth, GA 30097
770-717-2210
airgas. com /bläddra /category_list. aspx? Catid=62 WT. svl=62

Natuzzi Bros Ice Company

Natuzzi Bros Ice Company betjänar kunder i New York-området. Detta företag säljer kolsyreis i lösvikt till livsmedelsbutiker och andra företag samt säljande singel påsar av kolsyreis till kunder som har ett mindre behov. Natuzzi Bros erbjuder samma dag service och levererar torris i kylbilar. Förutom kolsyreis, säljer detta företag isskulpturer och regelbunden is.

Natuzzi Bros Ice Company
121-60 Farmers Blvd.
Springfield Gardens, NY 11413
718-464-7521
natuzzibrosice. com /index. php

Grant Hagberg företag

Grant Hagberg Företaget betjänar kunder i Chicagoland och sydvästra Indiana områden. Företaget erbjuder små och stora block av kolsyreis, de största blocken 50 pounds. Grant Hagberg erbjuder direkt leverans, men kunder är också välkomna att komma till affären för att plocka upp torris. Grant Hagberg säljer också en rad andra koldioxid-relaterade produkter, t. ex. koldioxidbaserad brandsläckare och tankar av koldioxid.

Grant Hagberg Company
1505 E. Main Street
Griffith, I 46319
219-924-1100
granthagbergco. com /dryice. html

    
    Copyright © 2011 give2all.org