välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

naturliga livsmiljöer för parakiter

Postad av : Ulf Friberg

Medan ordet undulat kan betyda någon liten papegoja, hänvisar dess användning i USA för att den gemensamma sällskapsdjur undulat, som också kallas en undulat eller en undulat. De är populära husdjur över hela världen, och lära sig mer om deras naturliga livsmiljöer kan berätta mer om undulat vanor och behov

Geografi

Vilda parakiter finns i den australiensiska vildmarken, den torra centrala delen av den australiska kontinenten. De lever i stora flockar och måste resa från vattenhål till vattenhål för att se till att de kan hitta tillräckligt med vatten för att leva på.

Historia

Australiensiska aboriginerna kallas undulat den betcherrygah, och européerna inte syn fåglarna tills 1800s. They har fångats i nät som lades i deras naturliga foderplats och förs tillbaka till Europa och Amerika. Idag har ingen av parakiter som finns som sällskaps-togs från deras naturliga miljö, utan de har fötts upp i fångenskap.

Diet

I deras naturliga miljö, parakiter behöver en plats som är rik på frön, som är deras primära föda. Även fröna ger dem näring och energi ger de också fåglarna med vatten, vilket ofta är sällsynt i den australiensiska vildmarken. När det finns en brist på vatten, kommer parakiter sluta lägga ägg.

Funktioner

Inte bara parakiter behöver ett ställe där de kan få tillräckligt med vatten och frön att äta, måste de också platser att bo. Parakiter häckar i hål i träd, stubbar eller stockar, och om miljön är rikt på vatten och mat, de kan ha kopplingar en rätt efter den andra. De unga kan börja avel i tre månader, och flockarna kan svälla till 50. 000 till antalet.

Risker

Personen miljö undulat innehåller många rovdjur. Hawks kan ormar och andra rovdjur plocka bort vuxna eller ungar. Törst är en annan risk att parakiter ansikte. När vattenhål att de har använt torkar upp, de behöver för att söka efter en annan som kommer att förse dem med mat och vatten de behöver.

    
    Copyright © 2011 give2all.org