välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är hybrid majs för?

Postad av : Ulf Friberg

Engelska bosättare lärde mig först om majs från indianerna på 1600-talet. Det var inte förrän under senare delen av 1800-talet som forskarna började utveckla hybrid majs, söker bättre kvalitet och större skördar. Idag hybrid majs har många användningsområden

Export

USA exporterar en stor del av hybrid majs, i synnerhet i Central-och Sydamerika. Mexiko är den största köparen av slipat, hybrid majs.

Boskap

Hybrid korn används för att mata boskap, av vilka många är avsedda för konsumtion. Jordbrukare foder regelbundet majs till svin, boskap och höns. Ensilage eller foder för mjölkkor är andra vanliga användningsområden för hybrid majs. Olika arter av hybrid majs är ofta testas för att jämföra mjölkavkastning och kvalitet.

Majsmjöl

Förutom att vara ett häfta morgon spannmål är majsmjöl användas för att göra majsbröd, muffins och ett brett utbud av majs- Snacks baserade på marker som Doritos.

majssirap

Vissa former av lättare öl användning majssirap och /eller helt slipat gryn majs i jäsningsprocessen. Kanadensisk whisky är 90 procent majs baserade. Tillverkarna använder också majssirap i godis, juice och yoghurt.

Majskolvar

Enligt Ontario Corn Producers 'Association, är majskolvar mark till ett fint pulver, vilket gör dem användbara i framställningen av kosmetika, kattsand , tvål hand, vitaminer, gödningsmedel och bekämpningsmedel.

Läkemedel

en pasta som innehåller majsstärkelse täcker acetylsalicylsyra. Vissa IV vätskor innehåller dextros som härrör från majs. Cornsteep sprit används som en grogrund för att göra antibiotika.

    Previous:nothing
    Next:vad är LDPE film?
    
    Copyright © 2011 give2all.org