välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

svart swallowtail fjäril livsmiljö

Postad av : Magnus Ekblad

. Östra svart makaonfjäril (Papilio polyxenes) fjäril är vanlig i större delen av USA och lätt att känna igen från den livfulla färger på sina svarta vingar och swooping, doppning sätt på vilket det flyger

Du behöver:
termometer.
Barometer.
Psykrometer.
Rektangulär bakning Pan.
Härskare.
Stoppur.

Identification

Den svarta swallowtail fjäril har en mestadels svart övre vingen, med en total spännvidd på 2 1 /2 till 4 inches bred. Honan kan skiljas av stora blå fläckar på hindwing, där hanen har en bruten gult band. Larverna, som kläcks ur gula ägg, är upp till 2 inches lång och vit till blekt grön med svarta band och gul eller orange fläckar.

Habitat

Black swallowtails föredrar öppna områden, som trädgårdar och åkrar. De kan lockas till trädgården genom att plantera några av sina favorit värdväxter.

Range Den östra svarta swallowtail finns i hela östra Nordamerika och sydvästra USA söderut till norra delen av Sydamerika.

Nectar Växter Black swallowtails äter nektar från sådana blommor som rödklöver, tistel, flox milkweed och.

värdväxter

Black swallowtails söka ut växter i morot och rue familjer att fungera som värdar för sina larver. I trädgårdar, dras de till dill, morötter, fänkål, rue och persilja. I det vilda, de söker sig Queen Anne's spetsar och libbsticka.

    Previous:nothing
    Next:den bästa diy ficklampan planer
    
    Copyright © 2011 give2all.org