välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur orkan klocka för att vara redo

Postad av : Jeanette Morales

Det är inte konstigt efter orkanen Katrina och orkanen Ivan så många människor att lära sig att orkan klocka för att vara redo för en storm. Meteorologer är utmärkta att hjälpa dig att hålla ett öga på Hurricane Center. En del av orkanen förberedelse är att ha förmågan att hålla reda på när en orkan storm är på väg din väg
1.
Lyssna på lokala nyheter i ditt område för att hålla ett öga på orkanen stormar. Vetskapen om att stormar händer gör att du kan bli en bättre orkan watcher.
2.
Installera väderprognos varningar på din dator. När det finns en dålig storm, kommer precis där det nationella orkan centrum för dig att veta vad som händer.
3.
Gör en lista på varor som du behöver i händelse av en orkan katastrof. Packa poster i förväg och placera dem i närheten av din dörr eller till och med i bakluckan på bilen.
4.
Titta dina husdjur. I händelse av en orkan, måste du vara säker på att du kan transportera dina djur till säkerhet. Aldrig bara lämna ditt husdjur att klara sig själva. Att kunna titta orkan kommer att ge dig extra tid att göra sig redo i händelse av en orkan prognos.
5.
Var extra orkan preparat när det är orkansäsong. Håll ett öga på storm trackers och lyssna efter uppdateringar från de nationella Hurricane Center. Man vet i förväg vad som händer är det bästa sättet att göra sig redo i händelse av en nödsituation. Försök att inte gripas av panik.

    
    Copyright © 2011 give2all.org