välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

djurliv klippbok idéer

Postad av : Ulf Friberg

Scrapbooking är en hobby som tillgodoser olika intressen och ämnen. Dessa dagar finns hela sektioner av butiker tillägnad scrapbooking. Från bröllop och barn att resa och semester, folk har klippböcker fokuserad kring alla typer av teman. Wildlife är en av de fokuserar och med tanke på det överflöd av växter och djur som naturen har att erbjuda, kan en safaripark klippbok ta sig många former.

Använd dina egna bilder

Om du älskar att vara utomhus och ta bilder av platser du besöker och saker du ser, sammanställa alla vilda djur fotografier i en klippbok är ett kreativt sätt att bevara dina minnen. Varje gång du lägger till en bild till scrapbook, kan du skriva en liten förklaring om fotot, även var och när du tog den. Du kan även bilda enskilda klippböcker baserat på djurlivet du fotograferad i ett visst område.

Hjälp av de verkliga växter och blommor

Bilder och klistermärken är inte de enda saker du kan lagra i en klippbok. Om du gillar insamling av prover av olika typer av växter och blommor kan du tejp på själva anläggningen eller blomma på en sida i klippboken. Detta gör att du kan hålla varje prov separat från de andra och att skriva identifierande information om det. En djurliv klippbok av faktiska växter och blommor är attraktiv och ger dig ett tilltalande sätt att visa upp din hobby till vänner och familj.

Bilder från andra medier

Om du inte har möjlighet att resa någonstans i världen du vill regelbundet, det finns bara så mycket vilt att du kan katalog med dina egna fotografier. Det betyder inte att innehållet i din klippbok bör begränsas. Du kan lägga till bilder från tidskrifter, tidningar och Internet till din gästbok, vilket gör sorten nästan oändliga.

    Previous:nothing
    Next:hur man skiljer guld från kvarts
    
    Copyright © 2011 give2all.org