välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är Burl?

Postad av : Camilla Näslund

Burl har två betydelser. En Burl kan uppstå en okontrollerad tillväxt som sker på träd, eller, mer vanligt, kan det syfta på trä som har skördas från träd med denna onormal tillväxt. Burl trä kan vara extremt kostsam

Orsaker

orsakerna till den onormala utväxter tros vara svampinfektioner, framhåller miljö-och outvecklade. knoppar, rapporter Hobbit House Inc.

trädslag

Burl trä inte är uppenbar i alla arter av träd. Några av de trädslag som Burl trä utgör inkluderar redwood träd, ask, lönn och träd thuya.

Utseende

Burl trä är mycket dekorativt och uppvisar atypiska ring mönster som bildas kring den burls. Burl trä är ofta mörkare än den förälder trä som de kommer från.

Använder

Burl trä används för att producera en mängd produkter, inklusive skulpturer, fasader, smycken lådor och även vissa poster möbler, rapporterar Burl Wood webbplats. Den visar också att använda som paneler i en del bilar.

Arbeta med Burl

Burl trä kan vara mycket problematiskt att arbeta med på grund av de strukturella brister som den onormala tillväxt kan generera. Hobbit House Inc rapporterar också att det är vanligt att bark och gummi fickor att manifestera, vilka båda kan störa lämpligt verktyg funktioner.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en vatten barometer
    
    Copyright © 2011 give2all.org