välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

skafferi mal och mal mjöl

Postad av : Ulf Friberg

Skafferi och nattfjärilar mjöl olägenhet skadedjur i bostäder, och de kan förorena livsmedel. Living, avel och dör i dina matvaror, dessa insekter är svåra att få bort

Vad de är

Ett antal olika nattfjärilar angripa. livsmedel, men det vanligaste är angoumois säd nattfjäril, Medelhavet mjöl mal och indiska mjölmott. Alla av dem är små, grå till färgen och deras närvaro i eller i närheten av kök är vanligtvis det första tecknet på ett problem.

Hur de anländer

Pentry nattfjärilar lockas till torkade livsmedel av alla slag, som mjöl, tårta blandar, torkade foder för sällskapsdjur, hela korn, kex, ärter, bönor och även torkat kött. Deras ägg kan finnas i livsmedel själv, eller för livsmedelsbutiker förpackningar, inklusive papperssäckar livsmedelsbutik.

Vad de gör

Malar äter torrfoder, lägger ägg och fortsätta livscykeln. De kontaminera livsmedel med sina kroppar, ägg och biprodukter.

Infestationer

En enda insektshona ansluten till en livsmedelsbutik punkt är allt som behövs för att börja ett angrepp. Hon kan om hundratals ägg. Vid tiden flera fjärilar ses är invasionen i full gång.

Rensa

befria hem skafferiet nattfjärilar är en svår uppgift. Discarding kontaminerade livsmedel, dammsugning skafferiet (speciellt hörn och trånga utrymmen) tillsammans med rengöring och tillämpning av insektsmedel kan hjälpa.

    
    Copyright © 2011 give2all.org