välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fåglar som gillar valnötsträd

Postad av : Valon Istrefi

Fler än 21 arter av valnötsträd befolka världen, producerar ätbara läckerheter gömda i tjocka skalet av frukten. Efter ca 15 år, blir valnöt bark räfflad kraftigt, vilket gör den perfekt för grub-ätande fåglar. Människan skörda nötter från trädet och använda skal i färgämnen, bläck och för medicinska ändamål. Valnötsträdet fungerar som en källa till tak över huvudet, skydd och mat för alla vilda djur. Vissa fåglar har tagit mer än en tillfällig likna den starka, högt valnötsträd.

Östra skrik Owl

Östra skrik uggla gillar att hönshus i svart valnötsträd. De två möts i den östra till mitten av USA och södra Kanada. Den gula ögon uggla är ofta hörs oftare än sett sedan den grå, brun och rödbrun fjädrar smälter in perfekt i skrymslen i trädet. Ugglan använder drillar, visselpipor och screeches att kommunicera och äter sångfåglar, insekter och små gnagare.

Amerikanska Crow

Liksom många andra fåglar, kråkor äter valnötter, men till skillnad från de andra, kråkor kan inte hacka in i valnöt utan innovation. Den svarta fågeln samlar en valnöt och droppar på ett hårt underlag, t. ex. asfalt eller betong. Den extremt intelligent fågel gillar också att ta muttern till en livligt trafikerad vägkorsning och placera den på vägbanan, så att tunga fordon göra jobbet. Fågeln kommer ens röra den, om bilarna passera utan sprickbildning muttern.

Yellow-bellied Sapsuckers

Den gula-bellied, röda naped och röd-bellied sapsuckers feed genom att strippa bark och skapa hål i SAP- producerande träd. Valnötsträdet är bland de träd som de gula-bellied sapsucker använder för SAP. Fågeln äter insekter, som dras till sav. Den smidiga fåglar krypa upp och ner i valnötsträdet medan höger sida uppåt, åt sidorna och upp och ner, som söker sin nästa måltid. Denna svartvita släkting till hackspetten är en hörnsten art --- en art som har en avgörande roll i hälsa och produktivitet dess ekosystem.

Svavel-crested kakaduor

Sulphur-crested kakaduor är bullriga, papegoja -formade fågel med vita fjädrar, gula plymer och grått näbbar, och njuta av valnötsträd i Australien. I showen, "Fastighetsnät," Norm Wilkinson beskriver förhållandet mellan fågeln och träd genom att säga "Svavel-crested kakaduor är monster -. Ljuvliga fåglar, men de är inte bra för valnötter Det är en ständig kamp It's. mycket svårt att vända ryggen på fruktträdgård och går bort för ett par dagar och finner att träd har tagits bort. " En hel flock kommer ner på en mogen valnötsträd och spricka öppna valnötsskal. Invånarna i Australien anser att det ofta som ett skadedjur på grund av sin destruktiva beteende.

    Previous:nothing
    Next:Skillnaden mellan svamp & parasiter
    
    Copyright © 2011 give2all.org