välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Coyote’s kost

Postad av : P-O Lennartsson

Coyotes bor i varje stat i USA utom Hawaii och kan göra detta påstående delvis på grund av deras varierad kost. Coyotes kan och kommer att äta nästan vad som helst, men liksom andra arter har vissa preferenser när det gäller deras måltider

små däggdjur

. små däggdjur såsom ekorrar, kaniner, gophers, sorkar och ekorrar marken består mycket av en prärievarg kost.

Andra Food

Coyotes kommer också att äta fåglar, ormar, ödlor, insekter, paddor och grodor det om kan fånga dem och andra livsmedel är knapp. Coyotes kommer också att döda och äta små hundar, katter och andra husdjur som t. ex. får och getter om möjligheten och behovet uppstår.

Större Prey

Coyotes går samman för att driva och döda större rovfåglar som vuxen hjort . På vintern slaktkroppar av storvilt arter som rådjur och älg är en viktig del av en prärievarg kost.

Killingpar

Studier har visat att en prärievarg kost i juni och juli består ofta av rådjur Whitetail rådjur i mycket av sitt sortiment, i enlighet med West Virginia Department of Natural Resources.

Fun Fakta

I öknen sydväst, kallad prärievarg kommer att förbruka en kalebass prärievargen melon, som smakar hemskt att människor, men ge prärievarg med fukt. Det kommer också att äta frukten av fikonkaktus.

    Previous:nothing
    Next:vad är SubZero?
    
    Copyright © 2011 give2all.org