välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

perenna växter som blommar i juli och augusti

Postad av : Camilla Näslund

Ett antal perenna växter vänta tills juli och augusti att blomma. . Dessa inkluderar vilda blommor från hela USA, från dem som normalt återfinns i skogsmark inställningar på växter som växer på prärien och i bergen. Dessa perenna sent mamelucker kommer från olika växtfamiljer och deras blommor är en mängd olika färger.

Gul

Gul vildblommor som blommar i juli och augusti innehålla många typer av monkeyflowers, som ofta finns i Kalifornien. Solrosor, som inte kommer fram förrän i juli och augusti, står ofta mer än 6 meter hög. Gul coneflowers, som svartögda Susan-Marylands state blomma-har stora kronblad kallas strålar som utgår från en brun huvud. Andra gula blommor som inte blommar förrän i juli och augusti inkluderar jewelweeds, sneezeweeds, hökfibblor, goldenrods, sticktites, smör och ägg och nattljus.

White

Många skog Wildflower arter blommar på våren, men en handfull blommar långt senare, i juli och augusti. Bland dessa finns ängen rues, som kan växa till 7 meter hög och har små blommor som ser ut som vita stjärnor. En annan lång vit blomma som blommar vid den här tiden är bugbane, från 4 till 6 meter hög och innehar silkeslen vita blommor på en upprätt stjälk. Pipsissewas, Kanada Mayflower, rölleka, kustbaldersbrå, bedstraws och ett ogräs som kallas vilda morot, eller Queen Anne's spetsar, andra vita juli och augusti blommor.

Blå

astrar och Ironweed är två blå blommor som faktiskt blommar senare i juli och augusti, kommer ut i september och även i oktober, men det finns fortfarande många blå blommor under dessa två månader spännvidd. Vervains, flammande stjärnor, selfheal, bluecurls, blå gulsporre, lobelias och Klockblommor är blå till lila blommor av denna period av sommaren. Staten blomma i South Dakota --- backsippa --- är en blå-violett blandning för mul-höga stjälkar. Längs vägkanterna i många ställen, cikoria blomstrar i juli och augusti, liksom den akvatiska blåa blommor pickerelweed i sjöar, dammar och floder.

Rosa

Om du kajak eller kanot ner en flod i juli och augusti dig kan spionera den lysande röda kardinalen blomma när det äntligen blommar. Morgon härligheter öppnat under sommaren gryningen och närbild på kvällen. Wild rosa pryder ängar och fält i de flesta av nationen. Rosa klöver blommor flesta av växtsäsongen, ingår juli och augusti. Fireweeds, smartweeds, skönheter äng, fackelblomster och milkweed är alla rosa eller rödaktiga perenner i juli och augusti.

    Previous:nothing
    Next:nackdelarna av en torr cell batteri
    
    Copyright © 2011 give2all.org