välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en slagruta av galgar

Postad av : Annika Hultén

Slagruta stavar används av en slagruta för att hitta underjordiska vatten. Slagrutor har använts i tusentals år av kulturer runt om i världen. De krafter i arbetet är inte helt klarlagt, men resultaten är obestridliga. Dowsers har noggrant kartlagt grundvatten konsekvent från Moses tid till nutid. Att göra en uppsättning av slagruta stavar är en enkel process. Dock får lära sig att använda dem på rätt sätt för att hitta vatten kräva vissa studier och praktik

Du behöver:.
Två galgar tråd päls.
Avbitartång.
Två Kulpennor med raka plast organ.

Skär galgar


1.
Skär hängare precis till vänster om hängare krok.
2.
Kör fingret ur första skäret till första böj i galge och längs hela den långa tråden avsnittet strax före andra böjen i hängare. Gör din andra klipp här.
3.
Släng den del av hängare med kroken. Resterande del är basen i din slagruta. Det bör vara en lång tråd som leder till en 45-graders böj som leder till en kortare tråd.
4.
Justera böjen i tråden för att bilda en 90-graders vinkel. Upprepa steg ett till tre med den andra klädhängare.
5.
Dra av kulspets, bläck reservoar och ändstycke bort av alla dina kulpennor. Du bör vara kvar med två tomma plaströr.
6.
Skjut den första plaströr på kort tråd med din dykning spö och böja tråd som sticker ut förbi plaströret för att hålla det på plats. Upprepa proceduren för den andra slagruta.
7.
Du har nu en uppsättning avslutad dykning stavar. De plaströr är handtagen och gör det möjligt för slagruta stavar svänga fritt i reaktion på grundvattnet som du är slagrutor.

    Previous:nothing
    Next:vad är primära roll fotosyntes?
    
    Copyright © 2011 give2all.org