välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

maskeringskrabba vs kungskrabba

Postad av : Magnus Ekblad

Snö krabbor och krabbor kungen är inte bara fascinerande varelser, men också göra en välsmakande måltid. Dessa två sorter av krabba är populära med Diners hela Nordamerika och världen

Du behöver:. .
Handskar och skyddsglasögon
Bägare.
Värmeplatta.
Natriumbikarbonat (bakpulver).
Ättiksyra (vinäger).
Omrörning bar.

Plats och Habitat

King krabbor finns i de nordliga vattnen, inklusive Alaska och Ryssland. Snow krabbor "livsmiljö längs både öst-och västkusten i USA:S. och Kanada, samt i Berings hav i närheten av Ryssland.

Storlek

kungskrabba är den största krabbtaska, når upp till 25 kg. med ett ben spännvidd på 5 meter i diameter. De flesta kung fångade krabbor ligger närmare den minsta fångsten storlek 4 1 /2 till 8 inches i bredd, med en genomsnittlig vikt på sex kg. Snö krabbor är mellanstora till stora och medelstora krabbor, uppgick till 3 till 4 inches bred och upp till 5 kg.

Matlagning och Servering

De flesta av kungskrabba är oätliga, men ben och klor anses vara ett delikatess. Snö krabbor har ätbara inne i kroppen samt i klorna och benen.

Catching

Snow krabbor fångas i fällor placeras under vattnet i områden där de bor vilda. De kan också fastna via fiskebåtar. Kungskrabbor fiskas från båt i norra Atlanten, sett på Discovery Channel TV-serien "Dödlig fångst".

Överväganden

Snö krabbor och Alaskan krabbor kungen anses vara ett ekologiskt säkert krabba att äta, eftersom de är skördas från förvaltade vilda fisken. Ryska kungskrabbor får inte miljövänliga eftersom regler för krabba skörd är inte väl reglerad i det landet.

    Previous:nothing
    Next:elektrifierade salt vattenrening
    
    Copyright © 2011 give2all.org